Rozsdamentes acél hordóban ha a fehérbort erjeszteni akarom nem csak tárolni, miért kell tömlős fedél a sima csúszófedeles helyett?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 19:30
1/2 Enting ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Az erjesztéshez nehogy lefedd... fedél csak a tároláshoz kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Reduktív erjesztést akarok! -acélhordóban-
Tehát teljesen elzárva az oxigéntől!
Csak azt nem tudom mi értelme a sokkal drágább tömlős tartálynak, mint a sima parafin olajos csúszótömlős verziónak!
2014. júl. 4. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!