Tudnatok romantikazashoz egy nem tul draga de jo pezsgot?
Ezek elég jók: [link]
Ezzel se lősz mellé:
Ha ez drága, akkor: Hungária Extra Dry
Minél szárazabb, annál jobb. A legjobb a nyers, aztán a brut, majd az extra dry.
Itt is vannak pezsgők:
Ha az is drága, akkor pezsgő helyett prosecco, a sima aldis száraz is elég iható abból, de vannak persze jobbak is.
ha a legolcsóbb kategória érdekel akkor BB vagy Törley alsókategória
A Hungaria Extra száraznak ingadozó a minősége de ez már a jobbak közül van
Ami tuti az a Martini száraz vagy extra száraz.
Egyrészt mindenképp szárazat vagy félszárazat, a 'jó minőségű' pezsgő kizárja azt, hogy édes legyen.
3.000 ft körül már lehet ihatóakat kapni :)
Asti, Martini
BB arany küvé
Vagy valami egyszerűbb száraz pezsi (BB ezüst küvé / Törley) egy kevés fekete ribizli likőrrel = kyr royal > fincsi csajos ital! Maga a likőr máskor is jó lesz még.
Mondjuk jó kérdés, mi a nem túl drága? Kreinbacher fantasztikus, de nekem már drága.
Nagy romantikázás volt, amikor egyedül szinte éhgyomora bevertem egy félüveg törleyt, baromi rossz volt, de gyorsan fogyott, lett is okádás reggelre.
Én is a Hungária extra dryt ajánlom, kellemes és finom, ennél jobbat én még nem ittam.
De egy 800-900 ft-os édest is meg lehet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!