Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tudnatok romantikazashoz egy...

Tudnatok romantikazashoz egy nem tul draga de jo pezsgot?

Figyelt kérdés

2015. júl. 7. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%

Ezek elég jók: [link]

Ezzel se lősz mellé:

[link]

Ha ez drága, akkor: Hungária Extra Dry

Minél szárazabb, annál jobb. A legjobb a nyers, aztán a brut, majd az extra dry.

Itt is vannak pezsgők:

[link]

Ha az is drága, akkor pezsgő helyett prosecco, a sima aldis száraz is elég iható abból, de vannak persze jobbak is.

2015. júl. 7. 01:56
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
én a bb édes muskotályost szeretem nagyon. De tényleg nem mindegy, hogy ételhez fogyasztanátok-e vagy desszerthez vagy csak úgy. Ételhez jobb a száraz, félszáraz, míg desszerthez az édes.
2015. júl. 7. 06:34
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

ha a legolcsóbb kategória érdekel akkor BB vagy Törley alsókategória

A Hungaria Extra száraznak ingadozó a minősége de ez már a jobbak közül van

Ami tuti az a Martini száraz vagy extra száraz.

2015. júl. 7. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
2-re ne hallgass, az édes pezsgő undorító, egy korty nem menne le belőle a torkomon. Sokan utálják, és minden okuk megvan rá.
2015. júl. 7. 08:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt mindenképp szárazat vagy félszárazat, a 'jó minőségű' pezsgő kizárja azt, hogy édes legyen.

3.000 ft körül már lehet ihatóakat kapni :)

2015. júl. 7. 08:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Asti, Martini

BB arany küvé

Vagy valami egyszerűbb száraz pezsi (BB ezüst küvé / Törley) egy kevés fekete ribizli likőrrel = kyr royal > fincsi csajos ital! Maga a likőr máskor is jó lesz még.

Mondjuk jó kérdés, mi a nem túl drága? Kreinbacher fantasztikus, de nekem már drága.

2015. júl. 7. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Mi annak idején zöld Törley Talizmánnal romantikáztunk. Két üveggel is elfogyott, olyan finom volt. Kislány ikreink születtek... XD. Most ősszel mennek gimibe :=)
2015. júl. 7. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Nagy romantikázás volt, amikor egyedül szinte éhgyomora bevertem egy félüveg törleyt, baromi rossz volt, de gyorsan fogyott, lett is okádás reggelre.

Én is a Hungária extra dryt ajánlom, kellemes és finom, ennél jobbat én még nem ittam.

De egy 800-900 ft-os édest is meg lehet inni.

2015. júl. 7. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Hungária Extra Dry a legjobb ár érték arányban. Igazából ez és a Moet a kedvencem.
2015. júl. 7. 20:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek:)
2015. júl. 8. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!