Tudnátok mondani boltokat Dorogon ahol kiadják az alkoholt?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok.csak pár sör kéne.2015. jún. 27. 20:12
1/5 anonim válasza:
Sehol. Pont ilyen 17 evesekkel szoktak tesztelni a boltokat, majd hulye lesz kockaztatni tobbszazezres buntetest az elado (a boltot birsagoljak, de ugyis behajtja rajta a tulajdonos).
2/5 acelsziv válasza:
Röppenj rá a herélt sörre. Azt ki kell adnia.
3/5 anonim válasza:
Ha határozott vagy akkor kifogják adni, magyarul nem fognak személyit kérni. Persze erre nincs garancia, de ha rám hallgatsz a kis magán boltokat kerüld ők alaposabbak ilyen téren, és jobban is figyelik őket. Régebben a 10 es úton lévő éjjelnappaliba kiadták, mert haverom mindig ott vett sört magának.
De kis Tescoba megpróbálhatod hallottam hírét hogy sokan ott vesznek alkoholt 18 alatt, bár ez engem már egy ideje nem érint, lényeg hogy a lakótelep környékén kerüld a kisboltokat ott azért elég alaposak.
4/5 anonim válasza:
Megkérsz bárkit a boltban, hogy vegyen neked sört.
5/5 anonim válasza:
Ha annyira fiatalnak nézel ki akkor csinálhatsz bármit, ha meg nem akkor odamész, aztán totál természetesen viselkedsz és reménykedsz hogy nem fogják kérni a személyidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!