Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem tudnátok olyan italt...

Nem tudnátok olyan italt mondani, aminek az ízétől nem fogok behányni?

Figyelt kérdés
Már többször is volt, hogy haverommal ketten ittunk. Tegnap is ez volt, és vettünk egy üveg vodkát. Nem tudom pontosan mi volt a neve, asszem 2ezer FT volt. Szószerint olyan szaga volt mint az ablaktisztítónak, az ízéről ne is beszéljünk.. Az volna a kérdésem, hogy tudnátok a vodkán kívül olyan italt kb olyan 2-4ezer FT között, aminek egy kicsit élvezhető az íze? Nagyon megköszönném.

2015. máj. 31. 09:55
 1/10 anonim válasza:
100%
Tescos whisky annak türhető, sőt jó :)
2015. máj. 31. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha naranccsal iszod,úgy elviselhető.Én az unicumot szeretem,igaz édes irányvonal.
2015. máj. 31. 10:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
olcsóbbakból (azért nem a legolcsóbb) is vehetsz Whiskeyt, vagy gint. A whiskey-kóla, gin-tonic nekem beszokott válni, mivel hígítva van, ezért sokkal többet meg tudsz inni és még kellemes is (utcán is megvalósítható, pl 2 literes kólából felet megiszol, vagy kiöntesz és utána mehet bele a fél liter whiskey. gin tonicnál ugyanez.) ezek a "koktélok 3-4 ezerből simán kijönnek.
2015. máj. 31. 10:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Először én is whiskeyre gondoltam, csak féltem hogy az olcsó nem lesz valami jó. Nekem a Jim Beam a kedvencem, csak az meg nem 4ezer. A vodka-narancsra nem is gondoltam.. Így visszatekintve lehet az lett volna a jó:d Unicum nekem nem jön be. Nekem nagyon keserű.. Gin-tonikot még nem ittam sohasem, lehet kikéne próbálni egyszer:D Whiskey-kólát nem annyira szeretem,de tűrhető:D De azért nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, ment a zöldkéz :)
2015. máj. 31. 10:59
 5/10 Phoney ***** válasza:
100%
Ha a Jim Beam a kedvenced, akkor bármilyen olcsó bourbont megvehetsz, csak a „bourbon whiskey” feliratot keresd. Az olcsóbbak íze általában (nem mindig) laposabb-lágyabb, mint a Jimé, de ezáltal könnyebben is ihatóak.
2015. máj. 31. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Igyál pálinkát, bakker. Az való a magyar gyomorba.
2015. máj. 31. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
minek inni, ha nem szereted?
2015. máj. 31. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Vermouth féleségek például. MI gimnázium alatt gyakran fogyasztottuk a Sontino nevűt, 800-1000 Ft 1 L a Pennyben. Nagyon édes, citromot érdemes belefacsarni, de nem rossz ízű, és be lehet állni egy-másfél üvegtől nagyon könnyen. (15%-os) Mégegyszer mondom, ÉDES mint a fene, savanyítani kell valamivel, de egyébként olcsó, célnak megfelel. :D
2015. máj. 31. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
vodka+citromlé+szóda vagy rum-kóla
2015. máj. 31. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A vodka azért jó, mert gyakorlatilag bármilyen üdítővel keverhető. Én is csak koktélként tudom meginni, általában kólával szoktam keverni, úgy viszont embertelen mennyiséget képes vagyok magamba önteni. :D

Ha tisztán akarsz alkoholt inni anélkül, hogy rosszul lennél, akkor igyál minőségi(!) bort. Annak viszont nem olyan nagy az alkohol tartalma, mint a vodkának, úgyhogy ha a cél a berúgás, akkor sokat kell inni belőle, és a minőségi bor is kerül legalább annyiba, mint a vodka.

2015. máj. 31. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!