Tudnatok mondani finom rumokat?
Kraken-t nezegettem es par velemenyt talaltam mi szerint finom. Ti kostoltatok mar?
Milyen markat erdemes nezegetni?
A Kraken azt hiszem füszeres rum és a Captain Morgen gyártója csinálja. Nem kostóltam még, nem ismerem.
Amit én ittam már Flor de Cana 12 éves, első komolyabb rumnak kicsit meredek volt nekem, de tudom ajánlani. Van belőle 7 éves vátozatt, az nyilván olcsóbb.
Ennél már komolyabb és drágább, az El Dorado 12, nagyon finom édes ízviágú, van belőle 8 éves is.
Havanna Club espacialal érdemes még próbálkozni, nekem is van egy üvegem belőle, de még nem bontottam fel.
Az Aldiban egy ideig lehetett kapni egy 7 éves rumot, sajnos most már nem, de olcsó volt viszonylag és kellemes is, még mindig van belőle nekem.
A Bacardikkal is érdemes lehet próbálkozni, főleg ha az ember kipróbált néhány komolyabb darabot.
Akkor ha ug nezzuk a Kraken a Captain egyik valtozata?
Koszonom szepen, megnezem oket, aztan amelyik szimpatikusabb azt megkostolom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!