A burgonya vagy gabonacefrét lepárolják nekem a kifőzdében?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 20:57
11/11 anonim válasza:
A gabona és a burgonya párlatoknak rossz ízük van. Aktív szenes meg ki tudja milyen szűrővel szűrik és többször desztillálják. Minél kevesebb "aroma" marad benne, annál finomabb vodka lesz. A gyümölcspárlatnál más a helyzet, ott az aromát adó anyagok meghatározott részének benne kell maradnia a párlatban. Na ahhoz kell a szakértelem. Az, hogy apárlat milyen tiszta az meg nem értelmezhető ebben a kontextusban, sem a könnyed. De ne hidd el, amit kémia órán tanítanak. Az csak az alap, de nem elég semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!