Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit lehet készíteni krumpliból...

Balazs2001 kérdése:

Mit lehet készíteni krumpliból, margarinból?

Figyelt kérdés

2014. okt. 11. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi mas? A margarin milyen, dobozos vagy sima?
2014. okt. 11. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Krumpli jól megfőzve összetörve, kevés margarinnal összekeverve, ez egy "krumplipüré"! Ha csak ez van, már nem lehet éhen halni! Rántottszelet, savanyú uborka, kenyér. Ez már királyi ebéd is lehet!
2014. okt. 11. 11:55
 3/6 bumbi02 ***** válasza:
100%
Mi a krumplipürét margarinnal készítjük otthon + pár kanál tejföllel. Sokkal jobban szeretem így, mint forralt tejjel..: )
2014. okt. 11. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kockára vágva sós vizben megfozod a krumplit. Leszűröd es ráöntöd a serpenyőben felolvasztott margarinra. Közepes lángon sutod, időnként lenyomkodva, lapáttal atforditva. Akkor jo, ha kicsit összeáll az egesz es pirosra sül itt-ott
2014. okt. 11. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
A margarint kidobod, a krumplit héjastul sütőben megsütöd. felvágod, megpucolod, sózod, és ha esetleg akad egy kis vaj otthon, akkor vajjal összekevered.
2014. okt. 12. 03:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Én valami kreatívabbat csinálnék :)

Meghámozni a krumplit, egészében kicsit bevagdosni, fokhagymát, fűszereket szórni a mélyedésekbe, rá egy kis margarin, majd sütő.

Isteni fini, kedvenc köretem.

2014. okt. 18. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!