Balazs2001 kérdése:
Mit lehet készíteni krumpliból, margarinból?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 11:42
1/6 anonim válasza:
Nincs semmi mas? A margarin milyen, dobozos vagy sima?
2/6 anonim válasza:
Krumpli jól megfőzve összetörve, kevés margarinnal összekeverve, ez egy "krumplipüré"! Ha csak ez van, már nem lehet éhen halni! Rántottszelet, savanyú uborka, kenyér. Ez már királyi ebéd is lehet!
3/6 bumbi02 válasza:
Mi a krumplipürét margarinnal készítjük otthon + pár kanál tejföllel. Sokkal jobban szeretem így, mint forralt tejjel..: )
4/6 anonim válasza:
Kockára vágva sós vizben megfozod a krumplit. Leszűröd es ráöntöd a serpenyőben felolvasztott margarinra. Közepes lángon sutod, időnként lenyomkodva, lapáttal atforditva. Akkor jo, ha kicsit összeáll az egesz es pirosra sül itt-ott
5/6 anonim válasza:
A margarint kidobod, a krumplit héjastul sütőben megsütöd. felvágod, megpucolod, sózod, és ha esetleg akad egy kis vaj otthon, akkor vajjal összekevered.
6/6 anonim válasza:
Én valami kreatívabbat csinálnék :)
Meghámozni a krumplit, egészében kicsit bevagdosni, fokhagymát, fűszereket szórni a mélyedésekbe, rá egy kis margarin, majd sütő.
Isteni fini, kedvenc köretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!