Abból a sárga színű krumpliból, ami nagyon gyorsan megpuhul, krumplipürén kívül mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Próbáltam hasábburgonyának, platty lett. Sütőben egybe sütve szinte folyós lett.2014. szept. 3. 10:14
1/3 anonim válasza:
Krémlevest :)de a krumplistésztának is jó, ha hamar megfő a krumpli, és könnyen össze lehet törni.
Vagy a hagymás tört krumpli is jó belőle.
Tócsnihoz is jó, mert a liszt és a tojás ad neki tartást.
2/3 anonim válasza:
A szétfővő lisztes krumpli jó különféle tésztákba, krumplispogácsa, lángos, szilvásgombóc, nudli, derelye stb.
3/3 anonim válasza:
Kockára vágva, és bő forró olajban megsütve is tökéletes. Gyorsabban sül, hamarabb kap színt, mint pl. a rózsa burgonya, és finomabb.
Én is féltem kipróbálni, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!