Ez hogy lehet? Lent több.
Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el!
2óra 38-perc-e főzöm a paradicsomos krumpli főzeléket, és még mindig épp elfogadható csak a krumpli.. :/
Hagymát dinszteltem zsíron arra krumpli apró kockákban, majd 2-üveg paradicsom lé, kömény egy csomag zeller szár, babér, leveskocka, só bors, cukor...
Mi az ördögért puhul ilyen nehezen?
A hajában főtt nagy krumpli, is max 30 perc... :DD
:DD
2óra 38-perc? milyen krumpli lehetett ez? :DD
Aki tudja a választ közölje legyen kedves velem is..
Köszönöm!
A krumplit elöte meg kell fözni, és csak akkor tenni hozza a paradicsomot, amikor már puha.
A paradicsom savas és a savas közegben nem tud a krumpli (meg egyéb zöldségfélék sem) megpuhulni.
Ezért szokás pl. a tökhöz ecetet adni, mert akkor nem tud szétföni.
Köszönöm szépen 1-es 2-es kaptatok zöld pacsit...
Éreztem én a választ, hogy a sav miatt lehetett, de a majdnem 3-óra fővés-re nem számítottam.. :DD
A lényeg most ennyi idő főzés után valamennyire ehető..
Akinek nem tetszik egyen füvet! :DD
Amúgy ízre nem rossz, és megfogadom a tanácsot... :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!