Futár 1 kérdése:
Lehet e szőlőből pálinkát főzetni?
Figyelt kérdés
Tehát leszedem,ledarálom cefrének és utána kifőzetném.Ez is olyan mint a törköly pálinka,nem igaz?2014. szept. 22. 18:04
1/6 Phoney válasza:
Nem egész ugyanolyan, én pl. jobban szeretem a törkölynél (már ha jól csinálták meg).
De amúgy igen, bármit kifőz a bérfőzde, ami 100%-ban gyümölcsből származik (pl. a bort és borseprőt is).
2/6 anonim válasza:
lehet,de vigyázz,mert megfosat!
3/6 The answer válasza:
A borpárlatot brandy-nek nevezik, ha Franciaországban, Cognac tartományban készül, akkor pedig cognac-nak.
Lepárlás után jót tesz neki egy kis barrique-olás, az adja meg a brandy / cognac jellegzetes aromájajegyeit és színét.
4/6 Phoney válasza:
A borpárlat borból készül, a szőlőpálinka szőlőcefréből. Nem ugyanaz.
5/6 The answer válasza:
Igen, borból. És ha ledarálod a szőlőt és megerjeszted akkor mi lesz? (rendben, nem bor, mert ugye szűrés, derítés, etc, de valami bor alap akkor is)
6/6 anonim válasza:
Tényleg megtud fosatni, vigyázz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!