Görögdinnyéből miért nem csinálnak pálinkát?
Phoney, és az alkoholtartalmú gyümölcsök. XD
Lehet, de nem remélek tőle sokat, én már ittam málnapálinkát és az se volt valami ízes, pedig a málna ízesebb a dinnyénél, és alig cukrosabb.
És a whiskey, vodka és a rum az pálinka?
Behalok...
LőRA200: ami ott van a gyümölcsben (pl. a málnában), azt vagy sikerül megfelelően átvinni a pálinkába, vagy nem. De ha eleve nincs benne sok íz (dinnye), akkor hiába bűvészkednek vele :) Egyébként nemcsak a gyenge ízére panaszkodnak, akik kipróbálták, hanem arra is, hogy az a kevés íz is állottdinnyés, latyakos.
ma 04:47
És ha 10 kiló (700 Ft?) terménykukorica ugyanazt nyújtja, mint fél mázsa dinnye, akkor szerinted melyikből nem érdemes főzni? Mellesleg a felsorolt alapanyagok párlatának nagyon is van íze, csak érlelés nélkül nem kimondottan finom. A vodka sem azért ízetlen, mert gabona, hanem mert tisztaszesszé finomítják.
Én most a kérdésre szeretnék válaszolni.
Görögdinnyéből is csinálnak pálinkát. Külföldön több helyen ittam is "Melon"-t.
Nagyon kellemes íze volt, ám nem esküszöm meg rá, h nem ízesítették aromával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!