Görögdinnyéből lehet pálinkát főzni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan kell a cefrét megcsinálni?2011. okt. 29. 15:26
1/9 anonim válasza:
Mindenből lehet ami bomlik és van cukortartalma.
2/9 Phoney válasza:
Nagyon keveset ad, nem is jó, a pálinkások nem szeretik. Cukrozni persze lehet, de azt mondják, akkor inkább a dinnye helyett is tegyél cukrot..... a sárgadinnyével még lehet mit kezdeni, de a görögben se hús, se cukor, csak víz...
3/9 anonim válasza:
Ez is egy időnként ismétlődő kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__21..
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a belinkelt kérdéseket, csak az a baj nem kaptam választ a kérdésemre még mindig, ugyanis, ezekben a kérdésekben főként arról van szó, hogy SÁRGAdinnyéből hogyan kell pálinkát főzni. Ami engem nem érdekel, igazából, mert ezt tudtam eddig is.
A kérdésem az volt, hogy kizárólag GÖRÖGdinnyéből lehet-e pálinkát főzni, és ennek a cefréjét, hogyan kell elkészíteni.
2011. nov. 5. 07:22
6/9 anonim válasza:
Még nem csináltam de ha csinálnék akkor a héját nem tenném bele csak kikaparnám a belsejét.Ha nem túl édes cukrot bele.Egy kis borélesztővel beindítani .Ennyi.
8/9 anonim válasza:
100kg dinnyéből lehet hogy lejönne 1-2 liter pálinka
9/9 anonim válasza:
Még 6 -os anyából is ha kellő mennyiségű cukrot teszel hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!