Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Görögdinnyéből miért nem...

Görögdinnyéből miért nem csinálnak pálinkát?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 17:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%

túl vizes, kevés benne a cukor.

de vegyesbe beleszokták rakni olyanok akiknek zöldséges boltjuk van és "rájuk marad"

2014. szept. 1. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem a dinnyében sok a cukor,de mindegy
2014. szept. 1. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerinted igen, valójában pedig nem.
2014. szept. 1. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
Akkor olvass utána
2014. szept. 1. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
A kis cukortartalmon túl, többért lehet eladni dinnyeként, mint amennyit a belőle erjeszthető alkohol ér. Ráadásul, ha elérik a dinnye, akkor még kevesebb lesz benne a cukor. Aromája sincsen.
2014. szept. 1. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:

[link]


biztos igazatok van akkor,olvassátok el a jellemzőit,az első mondat.Na de mindegy.

2014. szept. 1. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Ezek a hülye dokik meg megtiltják a cukorbetegeknek a dinnyeevést, ahelyett, hogy megkérdenék a Gyik-en a cukortartalmát! :-D
2014. szept. 1. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Na ja én is erre gondoltam elöttem író.Ezek szerint az én dokim is hül.e mert azt mondta ne egyem a cukor miatt.
2014. szept. 1. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 Phoney ***** válasza:
100%
Mert vacak, ízetlen pálinkája van. Kisebb alkoholtartalmú, illetve nyersen ehetetlen gyümölcsökből is főznek nagyon jó pálinkákat, de a dinnyében nincs fantázia ilyen téren. Ha megeszel egy szem szilvát, meggyet vagy barackot, aztán egy ugyanolyan kis darab görögdinnyét, akkor észreveszed, hogy ezekhez képest a dinnyének nagyon gyenge íze van.
2014. szept. 1. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:

Jajj, ostoba kis gyerekek, már megint fröcsögtök ahelyett, hogy a fejeteket használnátok.

A dinnyében sok cukor van a vízhez képest, de nagyon kevés a pálinka főzésre alkalmas gyümölcsökhöz (barack, szilva, szőlő) képest.

Azt ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy amit egy cukorbeteg nem ehet, abból pálinkát lehet főzni...

2014. szept. 1. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!