Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szőlőből miért nem csinálnak...

Szőlőből miért nem csinálnak pálinkát?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Ha keseríti akkor keserű lesz.:D

Az itteni szeszfőzdékben is elég jó pálinkákat főznek. Való igaz, hogy a barack pálinka kiváló, a többi gyümölcsnél nem nagy különbséget tapasztaltam.

Az aromás vackok a boltban nem pálinkák csak alkoholos italok. Már nem is szabad pálinkaként árusítani.

2014. szept. 1. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 I.B.T. ***** válasza:
68%
Mondj már valamit amiből nem szoktak!
2014. szept. 1. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Görög dinnyéből nem szoktak.:)
2014. szept. 1. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:

Szőlőpálinka néven keresd!

[link]

2014. szept. 1. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!