Mire használjátok fel a pálinkát iváson kívül?
Tényleg azon kívül, hogy isztok 1-1 vagy több kupicával, azon kívül hogyan és miben fogyasztjátok?
Jöhetnek a jobbnál jobb ötletek, receptek, nekem nincs elég fantáziám ehhez.
Barackpálinkával pl szoktam olyat csinálni, hogy aszalt barackkal töltött csirkemellet, amit úgy töltök meg aszalt barackkal, hogy előtte fél napra beáztatom pálinkába.
Vagy szintén barack pálinkával, azzal keverem ki a baracklekvárt fánkhoz. Ez ilyen 18-as karikás fánk. :)
De pl erősebb fűszerezésű tejszínes, vagy akár barnamártásos alapú mártásokba se rossz, húsokhoz.
Pl egy tejszínes tengergyümölcsei raguba is illik, amit aztán rátehetsz trikolor tésztára.
Ízben, színben egy igazi nyári kavalkád. :)
Vagy egy barna mártás alapú színes bors mártásba, sertés vagy marha húsokhoz.
Az izeket legjobban a zsír meg a pálinka viszi magával.
Pl: Ha egy piskótás sütit töltesz gyümölcsös krémmel, akkor a lapokat eggyenként töltés elöt meglocsolod 2-3-4 kanál ugyan abbol a gyümölcsböl készült pálinkával.
A Zug-i cseresznyetorta ezért világhírü.
Madarat tolláról, embert ivási szokásairól.
Ha valaki issza, az már egy rossz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!