Bruno11 kérdése:
Mi történik ha pálinkát melegítek a mikróba?
Figyelt kérdés
Utalag ízesítettem cukorral és azt szeretném hogy feloldodjon2014. jún. 13. 12:06
2/4 Phoney válasza:
Ugyanaz történik, mintha másképp melegítenéd, csak mikróban sokkal nehezebb ellenőrizni a hőfokot, aztán hirtelen felforr, és takaríthatsz.
Időnkénti összerázással kb. 10-20 perc alatt nagyobb mennyiség is feloldódik benne, fölösleges melegítened.
3/4 anonim válasza:
A pálinkád meleg lesz, a mikród meg pálinka-szagú. :-))
Egyébként edényben langyosítsd fel (ne forrald!) úgy feloldódik benne a cukor, ha kevergeted. De ha finomat szeretnél, akkor gőzfürdő felett melegített mézet keverj hozzá, esetleg még aszalt gyümölcsöt is tehetsz bele, és isteni finom lesz. Persze csak akkor, ha engeded állni egy ideig. Párom múltkor bontott fel egy jó pár éves aszalt szilvás házit, olyan volt mint a manna. :-))
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 15. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!