Mi történik, ha pénztárnál kérik a személyit, elmúltam 18, de nincs nálam? Igazolhatom más okmánnyal (diákigazolvány, stb) az életkoromat, amennyiben az szerepel rajta?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 20:15
2/10 A kérdező kommentje:
Szupermarket, Hipermarket, kisközért, ilyenekre gondolok.
2014. máj. 20. 20:31
3/10 anonim válasza:
Igazolhatod más hivatalos okmánnyal is. A diák jó.
4/10 anonim válasza:
Hivatalossal lehet, a diák nem az, a jogsi, személyi az. (Azt hiszem útlevél is)
5/10 anonim válasza:
Nekem annak idején az igazoltató rendőr is elfogadta a diákomat. Igaz, hogy már vagy 10 évvel ezelőtt történt.
6/10 anonim válasza:
Azért illene a diákot elfogadni egy boltban, de nem feltétlenül fogja.
7/10 anonim válasza:
Fényképes okmánnyal igazolhatod. A diákod is ilyen. Mikor 22 évesen étteremben szerettem volna rövidet kérni kaja előtt, nekem is elkérték, csak diák volt nálam. Megnézték a születési dátumot meg a képet. Ennyi volt.
8/10 anonim válasza:
Már rég nem fogadjáj el a diákot.
9/10 anonim válasza:
Diákot elfogadják, bár pénztárosra válogatja vannak, házsártosabbak.
Jó volt, amíg az egyetemista diák kék volt, elég volt csak megvillantani és nem volt kérdés.
10/10 anonim válasza:
Pénztárostól függ. De azt ugye tudod, hogy személyi igazolvány hiányaban megbüntet a rendőr, ha igazoltat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!