Mit tegyek, hogy tényleg meg tudjam állni, hogy csak annyit igyak amennyitől jól érzem magam?
23 éves egyetemista lány vagyok (ami azét "fontos" mert ugye főiskolán/egyetemen kicsit lazábban megy ez a "dolog" aki oda jár az tudja...) és hát az a helyzet, hogy mikor iszok akkor ha olyan társaságban vagyok akik keveset isznak akkor pont annyit iszok amennnyitől berúgok, de azért minden rendben van, emlékszem mindenre, nem csinálok égő dolgokat stb...de ha olyan barátokkal vagyok akik többet isznak akkor én is és akkor aztán nincs megállás :/...
Azoktól kérdezem akik tapasztaltabbak! Ti mit csináltatok, hogy minidg csak annyit igyatok, hogy ne ártson meg?
U.i: Akik absztinensek azok a legkevésbé sem érdekelnek...!!! Tényleg! Egy darab olyan és ehhez hasonló választ sem akarok látni, hogy "Aki nem bírja az ne igyon" és "Mi van ennyire gáz vagy, hogy pia nélkül nem tudod jól érezni magad" ??? stb stb... le vagytok szarva :)
A normálisaknak köszi !!:)
Hali.
Nálam ez kialakult tudatosan az első-második Men In Black után, azóta nem tudok úgy inni, hogy ne működne úgymond egy kis reflex, ami bármilyen részeg vagyok, visszafog, és a tudatomnál tart. Igaz ezt ki kellett tanulnom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!