Mennyi az az alkohol mennyiség amennyitől már baja van az embernek? Ha gondoljátok lehet literbe is mondani :D vagy dl-be :D
Meg azt, hogy miből mennyi.
PL Borból kb hány liter az amitől már korházba kerül az ember?
Mindenki más mennyiséget képes elviselni, de függ attól is, hogy éh gyomorra vedelsz, vagy sem, illetve, hogy vedelsz, vagy sem, mennyi idő alatt húzol le x mennyiséget, stb.
Én a magam részéről nagyon hamar bebaszok, de kórházba sosem kerülök, pedig eltüntettem már alkoholhegyeket párszor. Pl: Tavaly októberben buliban haverral ketten toltunk be 1,2 l páleszt (olyan 60 fokos), meg 8 üveg bort. (0,75 l-es üveg, tehát 6 l, azt meg nem mondom, hány %-os, de hasraütésből legyen 12)Minden pohárnál koccintottunk, tehát ugyanannyit ittunk. Szóval az én porcióm olyan 6 dl pálesz volt, meg 3 l bor. Mindezt úgy, hogy váltogattuk, meg kevertük, meg toltunk hozzá még egy kis vodkát, meg sört is, de az szinte elenyésző mennyiség. És mindezt 3 óra alatt. Készek voltunk, mint a matekházi, de kórházba nem kerültem. Csak oda akartam kilyukadni, hogy lehet, hogy van akit elvitt volna a mentő. :D
A legtöbben az 1-es mennyiségétől már detoxba kerülnek.
Nekem 1 liter vodka volt a max, hánytam de nem volt detox.
Mellesleg ez rengeteg mindentől függ: tömeg, kor, nem, hangulat, genetika (relatív tűrőképesség), időtartam, táplálékbevitel az előző nap és közben, vízbevitel az előző nap és közben.
Első vagyok, csak új profilt csináltam.
#2: Tényleg nagyon hamar bebaszok. A tűréshatárom valahogy úgy helyezkedik el, hogy viszonylag kevés is elég, hogy be legyek nyomva, de amit az első válaszban írtam, az a mennyiség is kevés a kórházhoz. Nem tudom, hogy működik ez, de szerintem ez így pont ideális. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!