Milyen alkoholt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nektek mi a kedvencetek, és mit ajánlotok, ami nem annyira nagyon drága, de azért üt. Láttam ma ilyen 'sex on the beach' koktélt, érdemes megvenni? Kalinka vagy Royal?2014. máj. 24. 20:36
1/6 anonim válasza:
Én a bort ajánlom, nem drága, finom is, és nem roncsolja annyira a szervezetet, mint a tömények... Persze nem üt azonnal, és nyilván a menő életmódodba nem illik bele...
2/6 anonim válasza:
Az igazi jó házi szilvapálinka (sligovica, aszalt szilva ágyon érlelve), annál jobb nincs.
3/6 anonim válasza:
Én nem szeretem a túl édes dolgokat. Nyáron kedvencem a Campari ásványvízzel, jéggel, citrusokkal.
4/6 anonim válasza:
Itt néhány recept Camparival: [link]
5/6 anonim válasza:
Old mans whisky, Győri Kevert likőr, Kárpátia pálinka, Hubertus gyomorkeserű, Borisov vodka (Penny Marketes), Szekeres Brandy.
6/6 anonim válasza:
Most próbáltam ki a royalt kólával, meglepően jó volt, pedig a narancsos-rostos vodka keveréseket rühellem.
Kb 2 hete ittam ballantinest, tisztán, es frankon itatta magát, jo volt nagyon.
Előző pénteken meg gyömbér+rad label+menta ment, amit előző nap bekevertem, es összeértek az ízek. Finom volt az is.
Egyébként a jobb féle láger sörök a kedvenceim.
Ezek amiket írtam, a ballantinest leszámítva egész tűrhető árban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!