Hogyan tudnám becsempészni az alkoholt osztály Kirándulásra ha ellenőrzik? Köszi 16/F
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 19:01
1/12 anonim válasza:
Tekerd bele a pulóveredbe, törölközőbe és úgy a táskába.Vagy ne vidd magaddal majd ott vesztek.
2/12 anonim válasza:
Nincs szükség a becsempészésre. Ne menj velük, ülj be egy ivóba és ott szabadon alkoholizálhatsz. A nemkívánt alkohollal csak elrontanád az iskolatársaid kedvét.
3/12 anonim válasza:
attól függ mit vinnél be. ha mondjuk pálinkát, akkor natur aquas üveg a műanyaggyűrű hozzáforrasztva a kupakhoz, mintha bontatlan víz lenne.
4/12 anonim válasza:
és persze ez nem engedélyezett, ezért nem vehet 18 éven aluli alkoholt sem.
Sztem is ha alkoholt akarsz ne menj velük, hanem máshol igyál.
Nem ettől leszel vagány és menő, hanem a beszéded, megjelenésed, viselkedésed ami az emberekre benyomást gyakorol...
5/12 anonim válasza:
Hát volna õtletem,csak az a baj,ha beseggeltek és
gyorsan kiderül ki hozta a cefrét,téged vesznek elõ.
Majd visznek ne félj az o.társaid.De mértékkel igyál.
Nincsen mulatságosabb mint amikor egy józan ember
röhögni tud egy részegen.Pláne ha másnap elmeséled
neki miket csinált.....
6/12 anonim válasza:
axe tusfürdős üvegbe tudsz csempészni,én úgy csináltam :D 500ml-es egy üveg,szóval 2-ben már leviszel eleget:D
7/12 anonim válasza:
Narancslébe injekciós tűvel vodka. ;)
8/12 anonim válasza:
Ha színtelen, akkor egy ásványvizes palackba beletöltöd, majd nagyon szorosan rácsavarod a kupakot, biztosan nem fogja nézegetni a tanár, hogy az most tényleg ásványvíz-e, hogyha egy tele levő, bontatlannak tűnő ásványvizes palackot lát. Ha valami színes, akkor olyan karton gyümölcsleves dobozba tölteném, aminek csavaros kupakja van. A lényeg, hogy szorosan rácsavard a kupakot, hogy ne látsszon, hogy bontott. Tuti nem nyittatja ki a tanár, ráadásul itt még az az eshetőség sem játszik, mint az átlátszó ásványvizes palacknál, hogy rázáskor a tömény szeszesital teljesen máshogy buborékozik, mint a víz, bár ezt is maximum egy gyakorlott fesztiváli biztonsági őr szúrná ki, és nem egy tanár. Ha olyan helyre mentek, ahova hálózsákot kell vinni, érdemes abba belecsavarni, és úgy berakni a tokba, vigyázva arra, hogy tele legyen az üveg, és ne árulja el az első rázásra a lötyögő hangja.
9/12 anonim válasza:
Vegyél fel egy kabátot(csak ha nem leszel benne nevetséges a melegben) és a két belső zsebébe rakj egy-egy 2 decis töményet. Ja, és igen csináltam már, nem most találtam ki.
10/12 anonim válasza:
Ha olyan béna vagy, hogy még ezt sem tudod megoldani, inkább add oda valamelyik olyan osztálytársadnak,hogy vigye be ő, amelyiknek van töke.
Csomagold be bármibe... Váltó ruha, cipő, bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!