Hova menjünk osztály kirándulásra?
A Balaton szerintem unalmas, a fürdés az nem nagy szám.
Egyébként amiket én nagyon szerettem ilyen mászkálós, keresgélős játék, mi sokszor voltunk ilyenen. Cool-túra, meg ilyesmi nevei vannak, a neten szerintem biztos találsz róla valamit. A nagyobb városokban szokott lenni ilyen program, kapsz egy térképet, bevan rajta jelölve egy útvonal és kapsz kérdéseket is és meg kell rájuk keresni a választ. Műemlékek, utcanevek, időpontok, személyek. Így lehet uncsinak hangzik, de izgalmas, ha ismeretlen városban vagytok, kérhettek útbaigazítást is eltévedni azért nem lehet. Főleg, ha jók a csapatok:)
Leginkább ilyen erdős, eldugottabb helyeken voltunk a Mecsekben egy kisházban például. Szerintem ezek sokkal jobbak mint a múzeumból múzeumba... Éjjel lehet bátorságpróbát csinálni az erdőben. Esetleg elmehetnétek sátorozni. Ja, amúgy nem tudom, hogy egy vagy két napra mentek-e:)
Jó tud lenni a Balaton, csak nem ebben a korban. :) Még 5-6 év.
Székesfehérvár? Nekem nagyon tetszett. Min. 4x ugrott be az osztály Székesfehérvárra ilyen-olyan kirándulások "mellék-programjaként".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!