Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szidnak egyesek néhány...

Miért szidnak egyesek néhány sört azért, mert szerintük vízíze van? A lager sörök éppen az utóízmentességük miatt ilyenek!

Figyelt kérdés
HB, Aranyfácán, Löwenbrau, ezek mind lagerek. A pilzeni söröknek van utóízük
2014. máj. 24. 13:48
1 2 3 4 5
 31/44 Sowilo ***** válasza:
A Kőbányai javára legyen írva, hogy szerintem a moslék sörök közül ez az egyik legnormálisabb itthon. A Soproninál és társainál simán ihatóbb, de ihatónak azért nem nevezném.
2014. máj. 26. 21:35
 32/44 Hengerelőhereverem ***** válasza:
51%
A szonoboknak mondanám, aki ilyen nagy hévvel szidja a kőbányait, valószínűleg nem ivott már 10 éve olyat, csak ránézett, de akkor az legyen olyan kedves rákeresni googléban a Kőbányaira és megnézni, hogy évek óta hozza az aranyérmeket európai szintű versenyeken.Én a magyar mocskok közül csak azt tudom meginni, régebben az aranyászok jó volt, de mára valamiért hugy íze lett a sörnek, a soproni mindig is szar volt, de a kőbányaival nem tudom mi baja itt a mestereknek.
2014. máj. 27. 13:29
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

A Kőbányai szerintem a Dreher gyár mellékterméke, és valahogy így készülhet:

Hé Józsi! A HB cefréje megtejsavasodott mit csináljak vele!?

Öntsd össze a rossz Dreher cefrévél, és tegyél bele még kukoricát és vizet, jó lesz az Kőbányainak!

2014. máj. 27. 16:13
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

"e akkor az legyen olyan kedves rákeresni googléban a Kőbányaira és megnézni, hogy évek óta hozza az aranyérmeket európai szintű versenyeken."

Te tudod, hogy ezek az "európai szintű versenyek", amiket a címkéken reklámoznak, mit takarnak? Az egész csak egy marketingfogás, az ilyen rendezvényeken több aranyérmes is van általában, de jól működik a dolog látom, Te megetted.

2014. máj. 27. 17:44
 35/44 Sowilo ***** válasza:
72%

"sznoboknak mondanám"

Nem mi vagyunk a sznobok, hanem ti, akik istenítitek a húgyízű Sopronit és társait, közben összehasonlítási alapotok sincs, mert gyanítom, életetekben nem ittatok még minőségi sört.

2014. máj. 28. 21:35
 36/44 anonim ***** válasza:
30%
Sznobok vagytok bmeg.... sznobok! Fikáztok olyan söröket ... amiket nem 1 nem 100000 ember iszik meg naponta! Nekem van viszonyítási alapom elhihetitek!Rendszeresen iszok külhoni söröket Bolgár, török , német , amerikait és egyéb társait!Semmi gond a Kőbányaival !Nincs is jobb mikor fűnyírás után benyúlok a hűtőbe egy deres bambiért 2perc alatt legurul és érzed minden sejted, szétárad a testedben a hideg kényelem ! Elkényeztetett fszok vagytok akik nem tudnak mibe belekötni! Röhej
2014. máj. 29. 07:34
 37/44 Sowilo ***** válasza:

Hogy én elkényeztetett? Hát barátom, ez szar vicc volt.

Igény kérdése az egész. Nekünk van igényünk a minőségre és inkább iszunk kevesebbet mert ugyanolyan csórók vagyunk mint te. Neked nincs igényed a minőségre, ugyanolyan neked egy belga sör mint egy Kőbányai. Nincs ezzel semmi gond, különbözőek vagyunk.

2014. máj. 29. 11:32
 38/44 anonim ***** válasza:

36: egy jó Paulanert meg tudod hányan isznak meg naponta? Több, mint tízezrek, ugyanis minőségének köszönhetően az egyik legnépszerűbb sör Németországban. Igaz, itt a legtöbb ember azon a véleményen van, hogy inkább fizet kicsit többet, de hugyot azt nem iszik.

Magyarországon meg a sok "sznob" beeteti magával, hogy mert nem tudja megfizetni a jobbat, ezért a Kőbambi az igazi, és az egy köcsög, akinek többre-jobbra is telik...

2014. máj. 29. 11:34
 39/44 Sowilo ***** válasza:
Egyébként tudtad, kedves mosléksör sznob, hogy a németországi eredeti Löwenbrauhoz semmi köze a magyar Löwenbraunak? A német verzió sokkal jobb minőségű, ráadásul még olcsóbb is, mint a magyar Löwenbrau. A német verziót bármikor szívesen meginnám.
2014. máj. 29. 13:45
 40/44 anonim válasza:

"Több, mint tízezrek, ugyanis minőségének köszönhetően az egyik legnépszerűbb sör Németországban. Igaz, itt a legtöbb ember azon a véleményen van, hogy inkább fizet kicsit többet, de hugyot azt nem iszik. "

Hasonlítsad össze a német fizetéseket a magyar fizetésekkel inkább, mielőtt a hazai sörfogyasztókat ócsárolod! Vagy a Rózsadombról nem látsz el a magyar valóságig?

2014. aug. 25. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!