Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szidnak egyesek néhány...

Miért szidnak egyesek néhány sört azért, mert szerintük vízíze van? A lager sörök éppen az utóízmentességük miatt ilyenek!

Figyelt kérdés
HB, Aranyfácán, Löwenbrau, ezek mind lagerek. A pilzeni söröknek van utóízük
2014. máj. 24. 13:48
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Nem rád értettem a sörsznobot, hanem a méregdrága kisüzemi söröket istenítő újgazdag emberkékre. Nézzetek rá a ratebeer.com oldalra, mert az a szánalom csúcsa, a Heineken sör csak 5 pontot ért el a százból, elképzelhetitek, a többi hasonlóan kiváló minőségű sör mennyi pontot kapott!

[link]

2014. máj. 25. 11:08
 12/44 anonim ***** válasza:
48%
Azt ugye tudjátok, hogy ez a kukoricával dúsított szenny, amit mindenki csak levesz a boltok polcairól, és "sörként" azonosítja, köszönőviszonyban sincs egy valódi sörtől. Ezek undorító, pancsolt tákolmányok, nem az áruk miatt rosszak, hanem mert megkóstolod és gusztustalan, az meg főleg, hogy ma Magyarországon erre van igény, hogy istenítsük a Sopronit, meg verjük a mellünket a magyaros önigazolással, amit a marketing el akar hitetni velünk, kompenzálva a silány minőséget.
2014. máj. 25. 12:23
 13/44 anonim ***** válasza:
Hát azért a Heinekken a kiválótól messze van, én is 5-6 pont közé helyezném...
2014. máj. 25. 12:27
 14/44 A kérdező kommentje:
Várjuk az alternatívát! Sör neve, ára, és egy érvelés, hogy miért jobb az "undorító, pancsolt tákolmányoknál".
2014. máj. 25. 12:28
 15/44 anonim ***** válasza:

Innám én a 300 forintos sört is ha kifizeted.Lehetnének igényeink de b*szhatjuk ha az átlagember nem teheti meg hogy drága söröket igyon.

2014. máj. 25. 13:14
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan az a problémám, hogy engem kb lesznoboznak és gyökérnek minősítenek azért, mert mindenki buli előtti nagybevásárlásnál vesz kb 10 Sopronit, aminek én az árából veszek 4-5 üveg Paulanert, Leffét, Pilsnert, stb. í
2014. máj. 25. 13:18
 17/44 anonim ***** válasza:
És lehet mondani, hogy "de én csak egyet", de akkor még mindig azt mondom, hogy ha heti 2-3x leülsz meginni egy sört, jobban megéri egyszer leülni egy jó búzás Paulanerre, hmmm.
2014. máj. 25. 13:19
 18/44 anonim ***** válasza:
Én mondjuk búzasöröket szeretem ! Szintén Paulaner és Franziskaner Hefeweizen ami nekem nagyon ízlik.
2014. máj. 25. 13:20
 19/44 anonim válasza:
Én kézműves sört iszom, nem azért, mert sznob vagyok, hanem mert finom. Ha nem Bp-en veszel kézműves sört, semmivel nem drágább, mint a nagy gyártók sörei, de a különbség ég és föld.
2014. máj. 25. 14:54
 20/44 A kérdező kommentje:

"Én kézműves sört iszom, nem azért, mert sznob vagyok, hanem mert finom. Ha nem Bp-en veszel kézműves sört, semmivel nem drágább, mint a nagy gyártók sörei, de a különbség ég és föld."

Megkérdezném, ha nem baj, hogy mennyit is fizetsz fél liter kézműves sörért?

2014. máj. 25. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!