Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért szidnak egyesek néhány...

Miért szidnak egyesek néhány sört azért, mert szerintük vízíze van? A lager sörök éppen az utóízmentességük miatt ilyenek!

Figyelt kérdés
HB, Aranyfácán, Löwenbrau, ezek mind lagerek. A pilzeni söröknek van utóízük
2014. máj. 24. 13:48
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
50%
Ja, erre én is kíváncsi vagyok, mert ha több, mint 200 forint akkor sznob vagy és dögölj meg.
2014. máj. 25. 19:01
 22/44 Sowilo ***** válasza:

Oké, akkor kézműves sörök. Én pl a Békésszentandrásihoz tudok a környéken hozzájutni, kedvencem tőlük a Black Rose fekete sör. Most figyelj, kérdező, kapaszkodj meg, 0,33L italért fizetek 400 forintot.

És ezt kapd ki: ez annyival jobb mint egy Soproni, hogy inkább iszok ilyet hetente egyszer, mint minden nap egy üveg Sopronit.

2014. máj. 25. 20:28
 23/44 A kérdező kommentje:

"Most figyelj, kérdező, kapaszkodj meg, 0,33L italért fizetek 400 forintot. "

Egészségedre! Kíváncsi vagyok, miből készülhet, hogy ennyire megéri és hogyan, mert valószínűleg te se tudod. Meglepődnél, ha rájönnél, hogy a Kőbányait is ugyanolyan eljárással készítik, mint a te imádott, istenített túlárazott kézműves söröcskédet, csak egy kisebb, és higiéniailag rosszabb, kevésbé ellenőrzött sörfőzdében.

2014. máj. 25. 20:46
 24/44 anonim ***** válasza:
49%

:D

A kőbányait szerintem úgy készítik, hogy a munkások sorban belehugyálnak, aztán felforralják :)

Egyébként egy kis olvasnivaló, ha annyira műveletlen vagy, hogy nem tudod mi a különbség jó sör és szar sör között:

[link]

[link]

De leírom neked röviden is:

- a komló és a maláta mennyisége

- az adalékanyagok száma, mennyisége, milyensége

- alkoholtartalom (a kézműves söröké jellemzően magasabb)

Mindenesetre csak azt nem értem, hogy neked MIÉRT fáj, hogy másnak jobb sörre is telik / nem telik, de inkább a jobbat veszi meg drágábban, és kisebb mennyiségben?

Oké, hogy te a szart szereted inni, de másnak hagyd már meg a választás lehetőségét kérlek.

2014. máj. 25. 21:36
 25/44 Sowilo ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, hogy miből van a sör, hanem az a kérdés, hogy HOGYAN készítik el. A minőségi sör szakértelemmel készül, ezt pedig a mosogatólé ízű Kőbányaitól nem várhatod el.

De ha már az összetevőknél tartunk... olvasd csak el az egyik gagyi söröd összetevőit. A Kőbányai is megteszi. Tehát: mi a fenét keres egy sörben KUKORICA? Ha ez nem lenne benne, akkor sem lenne jó, de legalább mosogatólé íze nem lenne. Minőségi sörben nincs ilyen moslék.

2014. máj. 25. 23:37
 26/44 Sowilo ***** válasza:
De nem kell ezt ennyire túlfilozofálni. Igyál abból a sörből amit mondtam, és utána igyál kőbányait. Ki fogod köpni.
2014. máj. 25. 23:38
 27/44 anonim ***** válasza:
Az hogy egy sörben van kukorica nem jelenti azt hogy rossz. Vagy talán a Corona extra rossz sör? Abban viszont egyet értek hogy a Kőbányai elég sz*r sör, meg az Arany fácán is.
2014. máj. 26. 16:21
 28/44 Sowilo ***** válasza:
A Coronita egy kukoricasör, jó, hogy van benne kukorica. A kőbányai viszont nem kukoricasör, mégis van benne kukoricadara. És általában az irtó rossz nemkukoricasörökbe raknak kukoricát, nem tudom miért.
2014. máj. 26. 17:48
 29/44 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták. A kukoricasörben jó, hogy kukorica van. A rendes sörben meg az égvilágon semmi keresnivalója, csak adalékanyag és pénzspóroló töltelék, semmi más.
2014. máj. 26. 17:52
 30/44 anonim ***** válasza:
Hát a gyengébb sörökbe azért raknak mert gondolom olcsóbb a kukorica dara mint az árpa meg a komló. Amúgy a kőbányai tényleg nagyon rossz. Még van valami jellegzetes szaga is ami nem emlékeztet sörre.
2014. máj. 26. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!