Miért szidnak egyesek néhány sört azért, mert szerintük vízíze van? A lager sörök éppen az utóízmentességük miatt ilyenek!
Oké, akkor kézműves sörök. Én pl a Békésszentandrásihoz tudok a környéken hozzájutni, kedvencem tőlük a Black Rose fekete sör. Most figyelj, kérdező, kapaszkodj meg, 0,33L italért fizetek 400 forintot.
És ezt kapd ki: ez annyival jobb mint egy Soproni, hogy inkább iszok ilyet hetente egyszer, mint minden nap egy üveg Sopronit.
"Most figyelj, kérdező, kapaszkodj meg, 0,33L italért fizetek 400 forintot. "
Egészségedre! Kíváncsi vagyok, miből készülhet, hogy ennyire megéri és hogyan, mert valószínűleg te se tudod. Meglepődnél, ha rájönnél, hogy a Kőbányait is ugyanolyan eljárással készítik, mint a te imádott, istenített túlárazott kézműves söröcskédet, csak egy kisebb, és higiéniailag rosszabb, kevésbé ellenőrzött sörfőzdében.
:D
A kőbányait szerintem úgy készítik, hogy a munkások sorban belehugyálnak, aztán felforralják :)
Egyébként egy kis olvasnivaló, ha annyira műveletlen vagy, hogy nem tudod mi a különbség jó sör és szar sör között:
De leírom neked röviden is:
- a komló és a maláta mennyisége
- az adalékanyagok száma, mennyisége, milyensége
- alkoholtartalom (a kézműves söröké jellemzően magasabb)
Mindenesetre csak azt nem értem, hogy neked MIÉRT fáj, hogy másnak jobb sörre is telik / nem telik, de inkább a jobbat veszi meg drágábban, és kisebb mennyiségben?
Oké, hogy te a szart szereted inni, de másnak hagyd már meg a választás lehetőségét kérlek.
Nem az a kérdés, hogy miből van a sör, hanem az a kérdés, hogy HOGYAN készítik el. A minőségi sör szakértelemmel készül, ezt pedig a mosogatólé ízű Kőbányaitól nem várhatod el.
De ha már az összetevőknél tartunk... olvasd csak el az egyik gagyi söröd összetevőit. A Kőbányai is megteszi. Tehát: mi a fenét keres egy sörben KUKORICA? Ha ez nem lenne benne, akkor sem lenne jó, de legalább mosogatólé íze nem lenne. Minőségi sörben nincs ilyen moslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!