A Kőbányai gyártója nem arra költ a túlárazott sörökkel ellentétben, hogy minden létező sörversenyre benevezzen a maximális reklám és a márka egojának növelése érdekében.
Felőlem nyerhet egy sör 40 díjat is, ha fél liternyi 600 forintba kerül és nem csúszik könnyen.
De értitek, legalább lenne értelme, sör, egy ócska kesernye, ha már vitát akartok akkor mindenképp valami értelmesebb italon veszekedjünk, mondjuk a pálinka. Azon tényleg van mit kritizálni.
Sörnek a lényege, legyen hűtött, csússzon, üssön enyhén.
„Sörnek a lényege, legyen hűtött, csússzon, üssön enyhén.”
Leírtad a probléma lényegét.
A Kőbányait (és hasonlókat) az sorolja a legjobbak közé, aki eleve nem tartja sokra a sört mint olyat. Az ilyen emberek elé NEM LEHET olyan sört letenni, amire azt mondaná, hogy na ez egy eszméletlenül finom valami, a világ legnagyobb italai közé tartozik. Az ilyeneknek a sör csak olyan „férfi limonád锸 legyen bubis, alkoholos, száraz ízű, de ha valami „komolyat” akar inni, az a sör semmiképp nem lehet, mert az „nem komoly ital”. Magyarul az van, hogy nem szeretik IGAZÁN a sört, amivel amúgy semmi baj nincsen, de ez esetben minek osztják az észt a jobb és rosszabb sörökről?
Egyébként kismillió olyan 50-60+ éves ízlésficamos él az országban, akik pl. a romlott cefréből főzött acetátos (értsd: selejt) pálinkát szeretik, és meg vannak győződve róla, hogy ennél királyabb dolgot sehol a világon nem isznak. Ők is azt hiszik, hogy 50-60 éves korukra már kifinomult az ízlésük, pedig csak az van, hogy a hatásán keresztül beleszerettek a szar pálinka ízébe.
Próbáljatok meg valakit úgy megismertetni a sörrel, hogy vegyesen adogattok neki 200 és 600 forintos márkákat (mind szigorúan lager legyen, hogy a minőség döntsön). Meg fogtok lepődni. Személy szerint nem egy embert láttam már megszeretni a sört, mikor megtudták, hogy nem csak olyan lehet, amilyennek ismerik. Én régen pl. évekig azt hittem, a lagerrel van bajom. Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!