Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Kőbányai sörről mi a vélemén...

A Kőbányai sörről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 18:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
27%
Ti nézitek le azokat, akik nem méregdrága söröket isznak! Szarnak nevezitek a Kőbányait, miközben már 4 aranyérmet is nyert egy neves, nemzetközi sörminősítő versenyen.
2014. máj. 18. 16:41
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
És egy minőségi sör szerinted mennyit nyer évente? 40-et. A kőbányai meg 40 év alatt vett 4-et... ez a különbség kisfiam.
2014. máj. 18. 16:42
 23/34 anonim ***** válasza:
56%

A Kőbányai gyártója nem arra költ a túlárazott sörökkel ellentétben, hogy minden létező sörversenyre benevezzen a maximális reklám és a márka egojának növelése érdekében.

Felőlem nyerhet egy sör 40 díjat is, ha fél liternyi 600 forintba kerül és nem csúszik könnyen.

2014. máj. 18. 17:00
 24/34 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy meg irritáló az, hogy el vagytok szállva magatoktól a "minőségi söreitekkel" együtt. Nagy pofára esés lenne, ha meglátnátok, hogy ugyanolyan módszerekkel gyártják a "minőségi söröket" és a Kőbányait is. Nektek csak az árcédula számít, ennyi.
2014. máj. 18. 17:04
 25/34 anonim ***** válasza:
69%
Mi a f..szt vitáztok hülyeségeken? Ma már leírtam , hogy megengedhetném magamnak a drágább sört, de nem ízlik. Tőlem is hurcolhatja évente díjat nyerni! Maradok a magyarnál, akinek meg jobb a külföldi, igya azt. Más típusú dolgokból meg nem veszek magyart, inkább külföldit.
2014. máj. 18. 17:53
 26/34 anonim ***** válasza:
32%
Ha szerinted ugyanúgy gyártanak itt Németországban egy otthon 600-ba kerülő sört, mint otthon a húggyal teli Kőbányaidat, nagyon tévedsz...
2014. máj. 18. 19:23
 27/34 anonim ***** válasza:
39%
Te mekkora nyomorék vagy kedves barátom! Igyad a drága sörödet legyél menő, akarjál kitünni a kocsmában, hogy "elnézést kishölgy és heinekent vagy ha van valami drágább akkor azt kérek". Majd egyszer jól szájbavágnak a nagyképűséged miatt. Te neked stílusod van igaz? Az jó sza.r ráadásul! A másik idióta meg igya a kannás borát(vidéki létemre már elég sok szüreten voltam és annál is több házi bort ittam, de te igyad csak azt a kannásat ami biztosan sok szőlőt látott)
2014. máj. 18. 21:08
 28/34 anonim ***** válasza:
73%
Úgy őszintén, nem tudom mit lehet veszekedni egy vacak sör miatt. Mind egyforma, keserű sör ízük van, a nevük tök mindegy. Én mindet megiszom.
2014. máj. 18. 22:15
 29/34 anonim ***** válasza:

De értitek, legalább lenne értelme, sör, egy ócska kesernye, ha már vitát akartok akkor mindenképp valami értelmesebb italon veszekedjünk, mondjuk a pálinka. Azon tényleg van mit kritizálni.

Sörnek a lényege, legyen hűtött, csússzon, üssön enyhén.

2014. máj. 25. 18:22
 30/34 Phoney ***** válasza:

„Sörnek a lényege, legyen hűtött, csússzon, üssön enyhén.”

Leírtad a probléma lényegét.

A Kőbányait (és hasonlókat) az sorolja a legjobbak közé, aki eleve nem tartja sokra a sört mint olyat. Az ilyen emberek elé NEM LEHET olyan sört letenni, amire azt mondaná, hogy na ez egy eszméletlenül finom valami, a világ legnagyobb italai közé tartozik. Az ilyeneknek a sör csak olyan „férfi limonád锸 legyen bubis, alkoholos, száraz ízű, de ha valami „komolyat” akar inni, az a sör semmiképp nem lehet, mert az „nem komoly ital”. Magyarul az van, hogy nem szeretik IGAZÁN a sört, amivel amúgy semmi baj nincsen, de ez esetben minek osztják az észt a jobb és rosszabb sörökről?

Egyébként kismillió olyan 50-60+ éves ízlésficamos él az országban, akik pl. a romlott cefréből főzött acetátos (értsd: selejt) pálinkát szeretik, és meg vannak győződve róla, hogy ennél királyabb dolgot sehol a világon nem isznak. Ők is azt hiszik, hogy 50-60 éves korukra már kifinomult az ízlésük, pedig csak az van, hogy a hatásán keresztül beleszerettek a szar pálinka ízébe.

Próbáljatok meg valakit úgy megismertetni a sörrel, hogy vegyesen adogattok neki 200 és 600 forintos márkákat (mind szigorúan lager legyen, hogy a minőség döntsön). Meg fogtok lepődni. Személy szerint nem egy embert láttam már megszeretni a sört, mikor megtudták, hogy nem csak olyan lehet, amilyennek ismerik. Én régen pl. évekig azt hittem, a lagerrel van bajom. Hát nem.

2014. máj. 25. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!