1/34 anonim válasza:
hát nem vmi jó, és már olcsónak se olcsó...
2/34 anonim válasza:
Kőbányai, kellemes klasszikus sör, szeretem. Viszont ami csalódás számomra hogy a régi címkéjét megszűntették, nagyon szép volt, szerintem jobban el lehetett adni mint most. Sok régi emlékem van róla, egy időben még a kupakokat is gyűjtögettem. Nem tudom, már rég ittam sört, nem vagyok nagy sörös, valahogy nem olyan az ízük mint 10 éve, vagy csak beképzelem, az arany ászokat sosem szerettem, a Heinekent, Amstelt imádtam, jó sörök ezek, de valahogy már mindent el tudnak szúrni.
4/34 anonim válasza:
marmint a kobanyai vilagos? konkretan sz*r, igenytelen. gyerekkorombol emlekszem mennyire utaltam meg a szagat is, ocska, eretlen, elesztoizu/szagu, vizes lotty.
5/34 anonim válasza:
hát nagyjából a többiek megírták, csak cifrázni tudnám.... de tényleg ennyire harmat, még a Goldberger is finamabb nála ...
6/34 anonim válasza:
Hat én az elottem szólókat csak cáfolni tudom, kedvenc söröm, nem ilyen felvizezett itóka :D szerintem finom.
7/34 anonim válasza:
2L 550-600 FT. Mindig ilyet iszunk a haverokkal! Persze kocsmába nem ezt kérjük de otthon elmegy! Sőt én szeretem is. :D
8/34 anonim válasza:
Moslékadaléknak a disznóólba kiváló. Emberi fogyasztásra szigorúan alkalmatlan.
9/34 anonim válasza:
Kommersz csöves pia. De még mindig ihatóbb mint a "Dínom Dánom", meg "Kevert" néven futó emberiség ellen irányuló matériák.
10/34 anonim válasza:
Nem szeretem, inkább iszok fehér sangria-t (kannás + CBA ananász ízű szénsavas üdítőital) ha nagyon low cost a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!