Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nekem a magyar sörök közül a...

Nekem a magyar sörök közül a Kőbányai jobban ízlik mint a Borsodi vagy a Soproni. Furcsa ízlésem van?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyik exem is váltig állította, hogy a kőbányai az sör, a többi az meg lötty. Személy szerint 2x olyan büdösnek találom, mint az átlag magyar sört.

Bár állítólag én is furcsa vagyok, mert én meg az ászokot iszom meg, ha a borsodi és a soproni között kell választani, akkor a sopronit.

Na jó, azért ha tehetem akkor német búzasört öntök magamba, nem magyar gyártmányokat, de ha választani kell, ez van.

Nem vagy fura, más az ízlésed, ennyi.

2013. ápr. 14. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Nekem a soproni:)
2013. ápr. 15. 00:01
 3/9 anonim válasza:
48%

Hát nekünk a gólyatáborban Kőbányai volt,de valami iszonyat rossz volt,azóta nem is ittam szerencsére.

A borsodi és a soproni nekem sokkal jobban ízlik.

Szerintem nincs furcsa ízlésed,neked az ízlik jobban,mindenkinek más :)

2013. ápr. 15. 00:16
 4/9 anonim ***** válasza:
A Kőbányait én is szoktam inni.A sörökkel pont az a helyzet mint bármely más alkoholos itallal,mindenkinek másképp müködik az izlelőrendszere.Tehát ha valamire azt mondod finom nagyon sokan fogják erre azt mondani hogy utálják.
2013. ápr. 15. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezek közül mindegyik rossz, de a Soproni a legkevésbé.
2013. ápr. 15. 00:34
 6/9 Phoney ***** válasza:
100%

Nem, az alkoholos italokra jellemző, hogy egy kis kitartással az ember a hatásuk miatt automatikusan megszereti az ízüket is, attól függetlenül, hogy az milyen. Történt már ilyen kommersz szeszes itallal, illegális műborral, satöbbivel is, bár az olcsó sörök a leghíresebbek erről. Egyesek oda is eljutnak, hogy a Kőbányai lesz a fejükben az etalon, és hiába teszel eléjük akármilyen belga/német/cseh sört.

Gondolom te sem 3 korsó után szeretted meg azt a kőbányait:)

2013. ápr. 15. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyik magyar sör sem ízlik, amióta külföldön dolgozom, a magyar sörre még csak rá se nézek, mert a hazai sörök nagy részét idekinn még saját márkás sörként is nagy nehezen lehetne eladni, ihatatlanok.
2013. ápr. 15. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ki milyet szeret. Kőbányaiban egyszer találtam egy döglött egeret, vagy valami hasonló maradványt, azóta nem birok rá sem nézni. Ha más üvegben, dobozban találtam volna, akkor azt utálnám.

Neked Kőbányai, másnak más. Egészségedre!

2013. ápr. 15. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Furcsa ízlésed? Ugyan már! Nézd meg Bartos Cs. István miket szeret inni. Akkor ahhoz mit szólsz? :D
2013. ápr. 17. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!