Retsze kérdése:
Érdekelne, hogy mi a kedvenc magyar sörötök, és miért?
Figyelt kérdés
Inkább férfiak válaszoljanak :)2013. jan. 1. 19:56
1/9 anonim válasza:
Számomra a Soproni az egyetlen olyan magyar sör, amit nyugodtan le merek venni a boltok polcairól. Ízre is jó, minősége is megfelelő. Arany ászok már valahogy nem olyan mint régebben. Dreher az határeset, megiszom-de nem vagyok oda érte. Kőbányai és társai viszont felejtős. Inkább a német söröket szoktam elsősorban fogyasztani. De ezekből is van 3-4 bevált márkám-amiből soha nem engedek. ;) 25/F
2/9 Phoney válasza:
Az „ipariak” közül egyedül a Soproni Démonban találtam fantáziát, a kézművesekből meg keveset kóstoltam, de azokból mindegyik ízlett, pl. Fóti Pils, Keserű Méz.
3/9 anonim válasza:
Az országosan ismertek közül Soproni 1895, Dreher.
Van egy másik kedvenc a Blonder, de azt nem ismerik országosan.
4/9 I am God válasza:
Dreher. Komolyan mondom amikor Magyarországra látogatok nyaralni, és a Balatonparton megiszok egy 0,3as Drehert, az fenomenális. El van találva nagyon nagyon.
5/9 anonim válasza:
Eddig nálam a Keserű Méz Winternacht vezet, a nagyüzemiek pedig inkább szót sem érdemelnek.
7/9 anonim válasza:
Nagyüzemi: Soproni1895
Kézműves:
-Fót: Keserű Méz, Winternacht, Fóti pils
-Rizmajer: Cingulus Porter, Cortez Kukorica
-Békésszentandrási: Mézes vérnarancsos ünnepi sör, Ogre söre
-Jászdózsa: Dupla Köleses
-Győrzámoly: Little John
-Stari: Ír vörös
Na ezek mind finomak!
Legrosszabb: Aranyászok ezt még lenyelni is nehezemre esik.
8/9 gabor9 válasza:
Nekem Soproni és az Arany Ászok ;)
9/9 anonim válasza:
Ha kommersz,akkor Dreher Classic,ha kézműves,akkor Békésszentandrási Black Rose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!