Melyik szerintetek a jobb sör (arany ászok, soproni ászok, kőbányai, borsodi, tuborg)?
Tuborg. Jobb az íze, mint a többinek- ez mondjuk szubjektív.
Az arany ászok nekem túl édes és vizes, a soproni jellegtelen, kesernyés, a borsodi finom, csak túl keserű. A Tuborg jól el van találva, nem túl édes, nem túl keserű.
A Soproni egy kategória a Borsodival, kicsit nekem harmonikusabb az előbbi. Vagy csak a soproni születésem az oka? :)
Az Aranyásót nem szeretem, 1-2-szer ittam, nem jött be, kerülöm. A Tuborg elegánsabb a többinél, általában drágább is, így talán nem is összehasonlítható.
Ha nem prémium márkákról van szó, de egy kicsit jobbat akarok, akkor a Dreher Pils-t keresem, amúgy soproni. Viszont sokszor köt ki a hűtőmben a stefi (sokszor leárazzák, a HB, régebben a Kozel is). Sör-sör végül is...
Elmondom én is a véleményem ha már fel tetem a kérdést.
Eddig csak tuborgot ittam, de annak mostanság olyan az íze mint a szódavíz. Itt az ideje változtatnom.
Én szeretem az ászokat,a soproni is jó,borsodi elmegy. A tuborgot-bár drágább- én nem bírom meginni,már a szaga is visszataszitó az én izlésemnek:)
Ja és az egyik előttem szólónak üzenem,hogy a kőbányai fényévekkel szarabb volt,jól emlékszel,csak most újult meg nem rég:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!