Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi Soproni 4,5%-os alkohol...

Mennyi Soproni 4,5%-os alkoholtartalmú világos sört tudtok meginni amig kotta részegek nem lesztek?

Figyelt kérdés
Csak Soproni fanok írjanak
2012. ápr. 6. 19:33
 1/8 TomiKing28 válasza:
Nekem a rekordom 16:DD De Nagyon kifeküdtem...
2012. ápr. 6. 19:38
 2/8 anonim válasza:
HATOT
2012. ápr. 6. 19:39
 3/8 anonim válasza:
Egy éjszaka megittam 24 dobozosat. Azóta utálom a dobozos sört. :D
2012. ápr. 6. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
1 jólesik. 2 már kicsit zsibbaszt. 3-4 már jól vagyok. 5-6 már kezdek túl jól lenni. 7+ ez emelkedik majd csak hirtelen képszakadás....
2012. ápr. 6. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Én rekordom ha nem keverem (pálinka és társai)és előtte rendesen megkajázok meg azért attól is függ hogy mennyire fáradt az ember hát átlagba mondhatom 20-21 üveg,doboz tökmindegy egymás útán kisebb szünetekkel és még tudok beszélni.
2012. ápr. 6. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
én hamarab meg unom inni mint hogy rám tenne felfuly peselek fesz 15 üveg után már nem birom inni de egy mosolyt nem csal az arcomra ezért inkább rővid párti vok az oda basz legaláb
2012. ápr. 9. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
21???????? Akkor még nőnöm kell 6 körül már eléggé beállok. :)
2012. ápr. 20. 23:05
 8/8 intrepid ***** válasza:
Ha nem sietek vele, nem tudok berugni tőle, csak azon múlik, mennyi folyadékot tudok fogyasztani jóízűen. Nem vagyok tőle másnapos, nem botorkálok, nem válok agresszívvé. 24 óra alatt jó nálam a 24. Persze csak akkor, ha nem iszok hozzá valami gyorsítót, mert azt nem bírom.
2012. jún. 7. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!