Tényleg sz*r ízű a Balatoni Világos? Ezért ilyen olcsó?
Köszi szépen a válaszod!
Megyek és veszek egy tonna Balatonit mikor hazaérek! :D
OFF: Az első válaszoló válaszán jót nevettem. "Rendesek a gyártók, azért olcsó"..:D Gondolom neked sem mesélte még el senki a kapitalizmus lényegét, és azt, hogy a vállalatokat a profitszerzés motiválja, nem az, h 'jófejek' legyenek... (hozzátenném, h a Borsodi Sörgyár gyártja).
Egyébként még nem is hallottam erről a márkáról, ha egyszer látok, lehet, h megkóstolom, de túl nagy reményeket nem fűznék hozzá.
Álljon meg a menet! Én egy kérdést kérdeztem. Nem kell a másikat kiröhögni, mert a véleményét nyilvánítja. Tessék kattintani a politika témakörre és ott röhögret a sok horthysta kreténen.
Köszönöm
OFF: "Tessék kattintani a politika témakörre és ott röhögret a sok horthysta kreténen."-> azok a kötekedő szélsőjobbosok...
ON: Olcsó sörnek híg a leve, megmondták régen is. Ez nem igazán változott. Szarból nehéz várat építeni. Én még nem kóstoltam, de sztem nem is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!