2%-os soproni citromos sörnek meddig tart az alkohol hatása?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 18:07
1/9 anonim válasza:
Emberfüggő, de szerintem max. fél óra alatt lebontja cakkumpakk.
2/9 A kérdező kommentje:
55kg vok, ettől is függ nem? akkor is kb fél óra múlva megy ki?
2012. jan. 28. 18:14
3/9 Vadmeggy válasza:
Mi mégis honnan tudjuk? Ez alkatfüggő teljesen, de autóba ne ülj utána 3-4 óráig.
4/9 anonim válasza:
hát 55 kg-al ne ülj autóba minimum 2 óráig, de biztos ami biztos 3 órát várj ha teljesen nyugodt szívvel akarsz vezetni.
5/9 anonim válasza:
Alkoholkalkulátor szerint így egy rendes sör 4 óra alatt bomlik le... akkor ez olyan max. 2-3 alatt simán kimegy.
6/9 anonim válasza:
Kalkulátor szerint 55 kg-os testsúlyra 1.5 órát adott ki nekem. Ez szerintem reális, de azért 2-2.5 óráig inkább ne vezess.
7/9 anonim válasza:
Nyugi! Mire a szüleid hazajönnek a színházból, addigra teljesen kijózanodsz...
8/9 anonim válasza:
Nekem semeddig:) Ha 55Kg vagy és nő akkor szerintem 1.5-2 óra, ha férfi akkor szerintem 1-1.5 max.
9/9 anonim válasza:
Az öregapám mindíg azt mondta ha sokáig tartott az autózás és megálltunk enni:
-most kiszámolom mennyit ihatok:
Egy üveg fél liter szóval legalább két üveggel kell meginnia ahhoz, hogy egyszer ürítsen amíg kajálunk. Szóval megivott két üveg sört, majd lehajtott még fél liter vizet, hogy ne rá keljen várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!