11/16 anonim válasza:
Először is az 1# és 3# válaszadóknak ajánlom figyelmébe az ukrán söröket, és az amerikai átlagos 3,5%-osnál hígabb termékeket.
Másodszor pl. a Magyarországon gyártott Heinekenben nincs semmilyen töltelékgabona, csak maláta.
Harmadszor a Guinness jó alkalmi sör, és szerintem 600 alatt megéri, ha finomat akar az ember, és kb. annyival is jobb a hazainál, mint amennyivel drágább.
12/16 anonim válasza:
Guiness sör külön kategória árban és minőségben, de ugyanez elmondható a hasonló árcimkéjű belga sörökre is.
13/16 anonim válasza:
Hát sok külföldi sört ittam már. Német belga holland ír stb. Mégis jobban ízlenek a magyar sörök. Elnézést érte. Ugye, nem baj?
14/16 anonim válasza:
Előző: a magyar sörökhöz vagy hozzászokva, még nincs kifinomult ízlésed. Ez olyan, mint mikor a gyereknek nem ízlik a jó bor, mert nem olyan édes, mint a cukros üdítők, amiket szeret.
15/16 anonim válasza:
Talán 48 éves koromra már van kifinomult ízlésem. A magyar ízlik, a külföldi kevésbé. Ez van. Nem tragédia?
16/16 anonim válasza:
Az ízlés kifinomultsága nem életkor függvénye. Van akinek 18 évesen kifinomult, és van akinek 100 évesen sem.
Ugyan miért lenne baj hogy neked mi ízlik? Ki érdekel hogy te személy szerint mit szeretsz inni? Én csak azt magyaráztam meg, hogy mi ennek az oka, és nem szántam sértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!