Ancsika1031 kérdése:
Hogyan tudnám az Alma pálinka izét feljavitani nem olyanra siklerült a főzés amit vártam?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 20:51
1/4 Joci_27 válasza:
Almából nem igazán lehet rendes pálinkát főzni, túl alacsony a cukortartalma. Utólag a lefőzés után nehéz bármit is kezdeni vele. Ha nagyon szar az íze, és amúgy nem riasztanak vissza a fűszeresebb italok, akkor egy kis fahéjjal és/vagy citrommal, esetleg szegfűszeggel megpróbálhatod feldobni. De csak kis mennyiséget használj, és hagyjál neki időt, hogy kioldódjon az íze! Jobb ötletem így hirtelen nincs.
2/4 Phoney válasza:
Azt nem tudjuk, mert elég sokféleképpen tud „nem sikerülni”, de itt minden hibát és lehetséges megoldást megtalálsz: [link]
Az első nemtom miről beszél, ennél kisebb cukortartalmú gyümölcsökből is lehet rendes pálinkát főzni, persze érteni is kéne hozzá, hogy ne rohadjon meg erjesztés közben, de vészmegoldásként a fűszerezés jó ötlet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat okosabb lettem
2014. ápr. 17. 21:09
4/4 anonim válasza:
bocs hogy nem segítek a válasszal, csak megjegyezném hogy nem igaz hogy almából nem lehet jó pálinkát főzni! első válaszoló, kóstolj meg egy minőségi Szabolcsi almapálinkát és megváltozik a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!