Létezik, hogy a másnaposság teszi ezt?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sokat inni általában. Most se sokat ittam szerintem inkább az volt a baj, hogy kevertem.. összeittam mindent. A fejem nem fáj, viszont iszonyatosan ég, meg fáj a gyomrom :S Emiatt van?2014. márc. 4. 07:09
1/4 A kérdező kommentje:
Gyógyszerrel lehet ezt enyhíteni?
2014. márc. 4. 07:10
2/4 anonim válasza:
Igen, attól van, igyál szódabikarbónás vizet, az csökkenti a gyomorégést.
3/4 anonim válasza:
Ha nem segít a szódabikarbóna, vegyél a gyógyszertárban quamatelt. Ha rövidet is ittál, elképzelhető, hogy picit megmarta a gyomorszájad környékét. Én egyszer jártam így Szilveszter után a Becherovkától. Úgy mentem el a dokihoz, hogy már azt hittem meghalok. Felírta a quamatelt, az erősebbiket, amit csak receptre lehet venni és szinte az első szem után megszűnt a fájdalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. :) Ittam sok vizet reggeliztem és mostmár sokkal jobb :)
2014. márc. 4. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!