Az elmúlt hetekben mindennap söröztem (kb.4,5üveg), most lesz 2 hete hogy nem ittam, mégis mindennap másnaposság érzésem van, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
3-4 hónapja szoktam rá erre a sörözgetésre, de már éreztem hogy ez nem oké, úgyhogy abbahagytam nagy nehezen. Nem könnyű visszafognom magam, mondhatni alkoholista lettem,hiányzik a napi "adag", sőt hétvégente(péntek-szombat) elfogyott kb 20-23 sör is. Most hogy nem iszok, minden másnap olyan érzésem van mintha az este megint ittam volna, tehát szédülök, fáj a fejem és homályosan emlékszek az estére,mint pl egy buli után...ez elvonási tünet lenne? Most abba ne menjünk bele hogy miért,mire költöm a pénzem:) 27/F2013. dec. 29. 14:16
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, h elvonási tünet-e, de ha nem múlik el, akkor fordulj orvoshoz vagy menj el vérvételre. Ott sok minden kiderülhet :)
2/2 anonim válasza:
Az alkoholizmusra genetikailag születni kell. Van aki bármennyit is iszik (bár nem egészséges amit tesz) de nem lesz függő. Más meg kis adagoktól is azzá lesz.
Én nem két hete iszom napi rendszerességgel, hanem 20 éve. Önmagától sörtől be sem rúgok. Mégis le tudok mondani róla ha kell vagy muszáj. (sofőr vagyok).
Viszont ismertem olyat, aki csak fröccsözgetett, nem is túl sokat. Egy lecsúszott alak volt, hozzátartozók nélkül. Egy banális balesetből kifolyólag kórházba került - ott ugye nem tartanak fröccsöt - és belehalt az elvonásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!