Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Van olyan, hogy ennyi ideig...

Van olyan, hogy ennyi ideig tart a másnaposság? Bortól rúgtam be.

Figyelt kérdés
Péntek este rúgtam be, hétfőn van de még mindig rosszul vagyok. lázam is volt, megy a hasam, tompa vagyok stb...
2014. márc. 3. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha lázad is van, akkor ez valami fertőzés lesz.
2014. márc. 3. 11:35
 2/7 anonim válasza:

Van, mindenkinek más a reakciója. Én például még harmadik nap is nyűgös vagyok. Az egy más kérdés, hogy milyen minőségű löttyöt ittál, mennyire volt tablettás jellegű vagy adalékos.

Alapszabály: csak jó minőséget szabad fogyasztani, nem keverni az italfajtákat és mindig inni mellé elegendő vizet, akkor minimalizálódnak a várható károk.

2014. márc. 3. 11:35
 3/7 A kérdező kommentje:
pillepalackosat ittam:(
2014. márc. 3. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Fú b*zdmeg, ne csodálkozz.. :) Ha fel volt ütve valami energiaitallal, vagy olcsó kólával akkor pláne :D

Annó volt hogy berúgtam tőle péntek este, és még olyan tompa voltam vasárnap este is, hogy keddre pakoltam be a táskába :D

2014. márc. 3. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sikerült megfáznod, és a kannás se tett túl jót.
2014. márc. 3. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem embertől függ, hogy ki hogy reagál, én általában ha este lefekszek aludni másnapra semmit se érzek az elöző esti buliból, van olyan haverom akin meg még hétfő reggel és meglátszik egy péntek esti buli.
2014. márc. 3. 18:07
 7/7 anonim válasza:
Régen mindig csövesbort ittunk és szinte sose voltam másnapos. Az mondjuk igaz, hogy a budget bortól már ivás közben hasmenésed lesz. :D De szerintem te megfáztál kérdező.
2014. márc. 4. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!