Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ennyi piától lehet komolyabb...

Ennyi piától lehet komolyabb bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek mennyi az a mennyiség amitől akár már életveszélyes állapotba is kerülhet az illető? Ha megiszok fél üveg rövidet(hubi,vodka) mellé 1 üveg bort meg 1-2 sört ugye nem kaphatok alkohol mérgezést? Olyat is hallottam aki fél liter rumtól meghalt... Szerintetek?
2013. dec. 28. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

van olyan ismerősöm aki egy üveg bortól detoxba került, meg olyat is ismerek aki 3 deci forraltbortól öntudatlan lesz :D

ez totál egyénfüggő

2013. dec. 28. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyén függő minden embernek máshogy dolgozza fel a szervezete. Én pl már 1 sörtől részeg tudok lenni míg pl fénykoromban egy üveg töményet egyedül lezúztam. Van aki fél liter után is még jól elvan van akihez meg már mentőt kell hívni.
2013. dec. 28. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
minek innál össze annyit te szerencsétlen?
2013. dec. 28. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, de szerintem amiket leírtál, az már mindenkinek sok. De miért innál ennyit? Igyál egy kevéskét, hogy lazább légy, de berúgni nem kell, csak leégeted magad mások előtt és még az egészségedet is kockáztatod.
2013. dec. 28. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1 óra alatt igen, 5 óra alatt nemhiszem, 5 óra alatt nem (alkohol)arányosan iszogatva lehet, 5 óra alatt úgy hogy előtte sokat dolgoztál lehet, úgy hogy előtte nem ettél igen.. érted mire célzok?

Nagyon sok dologtól függ, ott van feri, kedden semmi baja nem lenne, de szerdán iszik inkább. Szerdán teljesen ugyanúgy inna, de elviszik a mentők. Mi volt a baj? Elkapott egy náthát, 10 szendvicse helyett csak egyet evett meg, 8 helyett 4 órát aludt, jött egy melegfront, 3 liter víz helyett csak 1,5-et ivott,...

Mindig aszerint igyál, ahogy érzed magad, tegnap semmi bajod nem volt, rendesen ettél, meg eliszogattál volna 3 óra alatt 1 üveg vodkát magadban, mára pedig náthás vagy, gyengébb az immunrendszered, jobban izzadsz, nem volt étvágyad sem, és már 2 deci vodkától rosszul lennél.

fél rumtól meghalt.. simán - ha azt negyed óra alatt itta.

2013. dec. 28. 23:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"ahogy érzed magad" kihagytam: tehát ha azt érzed hogy most túl sok lenne, akkor most nem iszol egy ideig többet. Majd ha érzed hogy most jöhet még egy pohár akkor eliszogatod.

Piálós játékok ezért rosszak, mert még ha úgy is játszátok hogy ha soknak érzed nem iszol, akkor is rövidnél baj lehet, mert sok benne az alkohol és kell egy negyed óra mire érzed, addig pedig "jól vagy" és iszol mint a málnaszörp.

2013. dec. 28. 23:31
 7/7 anonim válasza:
100%

kevesebb mint fél üveg hubitol hajnalig hánytam és mentőt akartak hívni mert nem tudtam kijózanodni...

és szerintem attól függ milyen gyakran iszik valaki én pl ebbe az évbe 6x ittam ebböl 4 nyáron és nagyon nembírom viszont akik minden hétvégét végig isznak megse érzik ....

2013. dec. 28. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!