Lányok, van itt olyan aki a piától gömbölyödött ki?
Figyelt kérdés
21L2012. dec. 4. 14:44
1/7 anonim válasza:
A barátnőm igen.Fogyózik állandóan és nyáron hiába fogyózott,nem hogy fogyott volna, még hízott is.Aztán rájött,hogy a szomját a gyümölcs ízesítésű sörökkel oltotta.Amióta nem iszogatja ismét csinos.
2/7 A kérdező kommentje:
és mennyit hízott?
2012. dec. 4. 15:13
3/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm nővérének van nagyon komoly sörhasa, de ő be is nyomja a napi több üveg sörét. Páran már gratuláltak neki a gyerekhez, ő meg folyton megsértődik. :DDD
4/7 A kérdező kommentje:
Detto ugyanez nekem is :D Nem vagyok dagi, csak pocakom van. Meg nyár óta híztam 8 kilót kb. Már nekem is gratuláltak babához..
2012. dec. 4. 15:19
5/7 tetro válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki a piától kigömbölyödött. Voltunk egy buliban, ahol ő nagyon berúgott, és reggel a volt barátja mellett ébredt. Ennek már fél éve, most már elég gömbölyű.
6/7 anonim válasza:
első válaszoló vagyok,nem tudom mennyit hízott,csak olyan puhos lett,pedig tornázott is minden nap.Nem fért bele a nadrágjaiba,és teljesen ki volt miatta borulva.A sok bulizás piálás miatt volt.Ha inni szeretne valaki és nem akar meghízni akkor száraz nemes bort,vagy száraz pezsit igyon.Persze mértékkel.A sörhas nem véletlenül sörhas.
7/7 anonim válasza:
Van aki ránéz az ételre és máris hízik 1 kg-t. De ami felmegy azt le is lehet dolgozni.
Egy kicsi pocak amúgy rettentő cuki, nehogy amiatt vessétek meg az alkoholt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!