Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tud (tok) ajánlani egy olyan...

Tud (tok) ajánlani egy olyan italt vagy koktélt, amit a lányok is szívesen megisznak, és nagyot is üt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 06:36
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Amit a csajok is megisznak, az nem üt nagyot. Ennyi.

Esetleg próbálkozz gyümölcsös vodkával.

A részeg csajt meg az különbözteti meg a guminőtől, hogy az utóbbi nem hányja le a farkadat, ha a torkába tolod.

2011. júl. 18. 07:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Márpedig igenis van olyan,amit a csajok is megisznak,és üt.

1. Vodka-Martini (5cl vodka,1 dl martini,jég,citromkarika)

2.3cl Portorico rum - 2dl fanta vadmálnával keverve

Jó részegedést! :)

26/N

2011. júl. 18. 07:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Valószínűleg az "úriember" olyan italokra lenne kíváncsi, amin nem érződik, hogy bitang tömény alkohol, és jól le lehet itatni vele a gyanútlan csajokat, mindezt lehetőleg minél olcsóbban kivitelezve.

Gondolom, él benne egy idealizált kép, hogy mit lehet művelni egy magatehetetlenre lerészegedett csajjal. XD

Részemről iszok tequilát is, fahéjjal és naranccsal, só és citrom helyett. Vodkát, martinit, vilmoskörtét, abszintot, de fater bitangerős kerítésszaggató pálinkája sincs biztonságban.

A gond ott kezdődik, hogy az a srác, aki le akart itatni, már rég az asztal alatt fekszik, mikor rajtam kezd meglátszani némi szalonspicc. Még soha, senkinek nem jött össze, hogy leitasson. ;)

2011. júl. 18. 07:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Látod kedves első,ez nekem eszembe sem jutott,hogy a kérdező nem nőnemű,és hogy a nem észrevehető leitatás a célja. :D Ha ez valóban így van,akkor el kell hogy keserítsem(vagy keserítsük) a kérdezőt,ugyanis nincs az a hülye nő,aki nem veszi észre az italában az alkoholt,vagy legalábbis én még nem találkoztam ilyen idiótával.

26/N

2011. júl. 18. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
fahéjjal és naranccsal csak Gold tequilát ;) a Silverhez só és citrom dukál.
2011. júl. 18. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
2011. júl. 18. 12:56
 7/9 Phoney ***** válasza:

"Amit a csajok is megisznak, az nem üt nagyot. Ennyi."

Igyál meg egy este 3 liter Piña coladát vagy Mojitót, aztán meglátjuk mennyire nem üt.

2011. júl. 18. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
jó nagy dinnye, bele 1 liter jó minőségű vodka... itatni sem kell, annyira finom:) 35N
2011. júl. 18. 23:58
 9/9 William Szexpeare válasza:
Sió gyümölcslé :D
2011. aug. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!