Lányok! Milyen piákat szerettek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 16:32
1/9 anonim válasza:
Én speciel sok mindent szeretek. Pl.: Tequila, Baileys, krémlikőrök, szamócás likőrvodka, Bols vodka, Jägermeister, Borsodi friss (citromos, grapefruitos)...
2/9 anonim válasza:
Desszert bort, azokból is a Tokaji-t, ill az Áts Cuvee-t.
3/9 anonim válasza:
Mindent megiszok, pia terén nem vagyok válogatós. :)
4/9 anonim válasza:
Fehér desszertborok (magyarból a tokaji, amúgy meg a könnyű francia borok), cider, coronita, brit ale sörök, abszint (csak az eredeti svájcit), jäger, vodkából a Żubrówka, likőrből a Bailey's, koktélból meg a long island ice tea, meg biztos van sok, ami nem jut eszembe. Régen persze nem voltam ilyen válogatós, mostanság, hogy csak elenyészően ritkán iszok alkoholt, az lettem. :)
6/9 anonim válasza:
csak és kizárólag a finom krémliköröket,tojáslikör de abbolis csak kicsit
7/9 anonim válasza:
Szilvapálinkát, sört, száraz vörösbort. Bár én már nem vagyok lány, 35 évesen lassan ütöm a vénasszony kategóriát :)
9/9 anonim válasza:
Édes vörösborok:) Sangria, Merlot:) 3 puttonyos tokaji aszú. Sör: bármi de nagyon szeretem a mézsört és a citromso sört:) Bacardi breezer:) koktélokból bármi:) vodka narancsal vagy egyéb üdítővel:) Valamint imádom az Angeli krémlikőröket:) minden ízesítést:)21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!