Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lányok! Mikor voltatok úgy...

Lányok! Mikor voltatok úgy istenigazán útoljára berugva?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Utoljára (rövid u) tavaly nyáron voltam berúgva (Hosszú ú) de nagyon. Nem hiányzik.
2011. jún. 6. 20:44
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Szigeten. Jó rég volt :)
2011. jún. 6. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
3 éve, szerelmi bánat miatt, szándékosan nyomtam be. Az volt az első és mindeddig az utolsó, és nem is tervezek több olyat. Amúgy az a szerelem még mindig megvan :)
2011. jún. 6. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:
50%

Kolibulin októberben

Nekem hiányzik...De egyedül még berúgni is sz*r...Akkor kivel röhögjek?Meg kinek mondjam a hülyeségeimet?Az úgy nem "buli" :(

2011. jún. 6. 20:52
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
úgy istenigazából tavalyelőtti gólyatáborban...szervező voltam,az elsősök megpróbáltak leitatni...nem sikerült nekik...de után még pár feles,és teljes képszakadás (még jó hogy párom nem ivott sokat aznap)
2011. jún. 6. 20:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Mikor először ittam, két éve, de akkor is "csak" annyira voltam berúgva, hogy vki segített menni mert nem bírtam egyedül, illetve úgy röhögtem mint egy hülye, de hányni nem hánytam meg semmi. Buli előtt volt, így kb mire bejutottunk már nem is éreztem semmit. azóta bármennyit iszok annyira se tudok berúgni.
2011. jún. 6. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Mi számít istenigazábólnak?:D múlt kedden elég jól éreztem magam, de mindenre (na jóó, majdnem mindenre) emlékszem, és nem voltam kontrollálhatatlan, csak olyan húúú:D
2011. jún. 6. 20:57
 8/18 anonim válasza:
67%
Tegnap este...de még most is érzem :/
2011. jún. 6. 20:57
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Még sosem. :D És szerintem 23 évesen már nem is leszek. :)
2011. jún. 6. 21:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Még soha. 22L
2011. jún. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!