Piától torokfájás?
Figyelt kérdés
Ha valami rövidet iszok, megfájdul tőle a torkom, és másnap egész nap olyan érzés, mintha be lenne gyulladva. Ez másnak is szokott így lenni, normális, vagy inkább ne nagyon igyak?2013. ápr. 1. 16:47
1/5 anonim válasza:
Ne nagyon igyál, ezt még mástól nem hallottam.
Lehet, érzékeny a torkod, és az alkohol kimarja.
2/5 anonim válasza:
ha nagyon erőset iszok az nekem is kimarja.. igyál laza koktélokat:)
3/5 anonim válasza:
Egyszer piásan ledugtam a torkomon egy kést, és sokáig fájt utána.
4/5 A kérdező kommentje:
Közvetlenül a piától fáj, kedves utolsó :DD
Igen, erősebb piáktól szokott, de néha elég gyorsan jelentkezik.. volt, hogy ittam egy jéghideg jagert, és rá egy 20 percre már fájt.. remélem, csak a hőfoka miatt.. már nem, mintha havi egynél többször innék, de akkor sem hiányzik ez a kellemetlenség, de ha mással is előfordul, akkor megnyugodtam kicsit.. :)
2013. ápr. 2. 23:29
5/5 anonim válasza:
ne igyal jeghideget, ez a megoldas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!