Miért rúgott be ennyire a drágább jobb minőségű piátol?
haverommal rendszeresen heti egyszer össze ültünk és megittunk mindig 1 üveg töményet
ittunk így vodkát,tequilát,bacardi rumot,whiskeyt,stb..
soha egyikönk se lett rosszul
egyszer kibontottunk egy 12 éves wiskeyt ami 12 ezerbe került tehát egy jó minőség fele felébe ittuk meg
haver kidőlt nem tudott magáról 20 szor esett össze 20 szor szedtem fel,nem emlékezett semmire
máskor is ugyan ennyit iszik csak ez jobb minőség volt, a jobb minőségű italok jobban ütnek
Ezernyi dolog befolyásolja, hogyan szívódik fel az alkohol.
Nem a pia volt másabb, hanem ő. Vagy nem kajázott előtte, vagy fáradt volt, még a lelkiállapot is erősen befolyásolja a reakciókat.
Valszeg annyira jól esett a minőségi ital, hogy észre se vettétek, osz' seperc alatt benyaltátok... a rohamivás csodákra képes.
Az ital minősége önmagában nem befolyásolja az erejét. Ha meg valami 50+%-os palackozást tüttettetek volna el, akkor gondolom magadtól is tudtad volna a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!