Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik piától undorodsz?

Melyik piától undorodsz?

Figyelt kérdés

Nekem 2 van.:

Johnnie Walker. undorító. nagyon bebaxtam tőle

Martini. Ezt utálom legjobban. Még előzőnél is undorítóbb . Szagától undorodok,íze igen xar. A martinihoz nekem jobban kell a kisérő mint vodkához. Szaga kb olyan mint valami gyógyszernek.

#piától #undorodsz
2013. jan. 13. 22:18
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
65%

metaxa

egyszer ittam, alig ért le, máris fájt a fejem mint az állat

2013. jan. 13. 22:20
 2/30 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
Minden töménytől hányingerem lesz már. Pezsgőt is utálom. Egyedül a sört és a fehérbort iszom meg. Ha muszáj rövidet inni akkor vodka tisztán, de egyébként minden alkoholos italtól undorodom már.
2013. jan. 13. 22:23
 3/30 A kérdező kommentje:
Én egy kortyot ittam martiniból akkor tudtam hogy örökre utálni fogom.
2013. jan. 13. 22:24
 4/30 Joshy Ca$h ***** válasza:
100%
Hubertus-tól nagyon megcsömöltem egyszer, egész este hánytam mint a lakodalmas kutya:D
2013. jan. 13. 22:27
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
En pl palinkatol undorodom,mar a szagatol is enyhen oklendeznem kell...hihetetlen,de a tobbi tomennyel se vagyok joban.Ami mindig johet az a bor foleg ha forralt!!
2013. jan. 13. 22:34
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Régen nagyon bebasztam a Jager-től, akkor nagyon megutáltam, még a szagát se bírtam. De ez pár éve volt, ezóta ez fokozatosan elmúlt.
2013. jan. 13. 22:39
 7/30 anonim válasza:
100%
Garrone Cherry, megittam egy egész üveggel szerelmi bánat miatt. Ha csak rá gondolok, már attól hánynom kell.
2013. jan. 13. 22:44
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Baileys. A töményt bírom, mindent szeretek kivéve ezt a sz.rt . egyszer egykis pohárral ittam és nem azért hánytam mert annyirs berúgtam volna hanem mert egy undorító pia. a borokat se szeretem max. vadász,forralt bor. amit még nem annyira szeretek az a pezsgö akár édes akár nem.
2013. jan. 13. 22:44
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok oda a piákért (pedig csak 17F vok), az erôsekért meg egyáltalán.

A számomra legundorítobb az Unicum. Hasonlít a Jägermaisterhez de annak van egy különleges, de jó íze, de az unicum olyan keserű gyógyszerízű h még csak éppen belekortyoltam 1x de soha többet. A másik a szilva pálinka még a szagjától is rosszúl vok, meghát egyébként sem vok oda a páleszekért. Nem ittam sok féle italt de amiket meiszok:

Sör

Fehér bor

Pezsgô

Enyhébb likörök

Jägermaister

2013. jan. 13. 22:54
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Én Jagert nem bírom. Nem rúgtam be tőle mert bírom az alkoholt és előtte csak egy sört ittam meg, de egyszerűen nem bírom a szagát meg az ízét. Egyik ismerősöm szerint valamelyik összetevőjére érzékeny vagyok.
2013. jan. 13. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!