Melyik piától undorodsz?
Nekem 2 van.:
Johnnie Walker. undorító. nagyon bebaxtam tőle
Martini. Ezt utálom legjobban. Még előzőnél is undorítóbb . Szagától undorodok,íze igen xar. A martinihoz nekem jobban kell a kisérő mint vodkához. Szaga kb olyan mint valami gyógyszernek.
egyszer megittam haverommal egy unatkozós estén fejenként kb 1,5 liter blue curacao likőrt. Brrr :S
ez volt 4-5 éve. azóta ha megérzem a szagát forog a gyomrom.
multkor buliban kib@szásból itattak velem 1 kortyot, na attól én fél órát hánytam.
a vodkával nncs bajom, kifejezetten szeretem de régen mindig bravo naranccsal volt hígítva évekig és nem birom meginni a bravo narancsot mert érzem benne a vodkát xd
Nem iszom meg: Abszint, unicum (sima), konyak, martini
Néha megiszom: Szilvás unicum, Jäger, Fülyülős
Szeretem: Igazi házipálesz (van saját), tequila, whiskey
Ezek mellé jöhet mindenféle sör, bor (kivéve persze az ilyen 100 ft-os söröket, meg a kannás borokat)
Én furcsa mód a töményeket szeretem, de például a sört, a bort( Tokaji Aszú, Portoi jöhetnek azért) a pezsgőt és a vermutot(Martinit) hihetetlen utálom:D
Kedvencem a Jack, ár-érték arányban pedig sztem a jó öreg Hubertus verhetetlen. Mindenki utálja, pedig sztem nagyon jó, még soha nem hánytam tőle:D
Én aránylag jól kezdtem a pályafutásom, birtam minden alkoholt ami csak létezik...minden lecsúszott, főleg a pálesz...
Egy túl jól sikeredett buli azomban eléggé földhöz teremtett, akkor átkoztam mindent és mindenkit akit csak tudtam annyira rosszul lettem...
Ezután Jager-re szoktam rá aminek az íze is tetszett és csúszott is...
Egy ugyancsak jó buliban 1 liter Jager sajna már kicsit sok lett...nem mondom hogy mi lett a vége, gondolom mindenki sejti :D
Poén, hogy másnap drága jó édesanyám gyógynövényes fogkrémmel akarta a családot meglepni... reggel Én is megleptem valamivel fogmosás után :D
Nos a vodka-narancsal is ugyanigy lettem, azóta a sör se megy az alkohol ize miatt...
Sajna mára már nemtudok semmit se meginni...
Tervezem, hogy ha vége a nyárnak 1 évet pihentetem a dolgot mert sajna még az alkohol szagátol is rosszul vagyok, innom se kell, sajna nem is birok...
Hátha kigyógyulok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!