Melyik piától undorodsz?
Nekem 2 van.:
Johnnie Walker. undorító. nagyon bebaxtam tőle
Martini. Ezt utálom legjobban. Még előzőnél is undorítóbb . Szagától undorodok,íze igen xar. A martinihoz nekem jobban kell a kisérő mint vodkához. Szaga kb olyan mint valami gyógyszernek.
Sangria. Attól hánytam életemben először, szerintem érthető.
Ezen kívül bort, pezsgőt is utálom
Micsoda pazarlók,kihánytok Ti mindent. :)
amúgy én is megegyeztem a pálinkával,hogy kölcsönösen nem bírjuk egymást...főleg a szilvával az ilyen búvárpálinka./lemegy-körbenéz-visszajön/
Abszint: évekig minden hétvégén ittam, ma már az ánizs szagától is a hányinger kerülget. Néha gyógynövényes fogkrémekben is érzem az ánizs szagát, tényleg rosszul vagyok tőle.
Jäger, Hubi: sosem bírtam őket meginni, jön a hányingerreflex. Rossz hír: Németországban élek, és mindenki a Jägert tolja. A Becher meg az Unicum lecsúszik, de a másik kettő nem.
Amitől nem undorodom, csak nem szeretem annyira az pl. a konyak.
A legolcsóbb, német üzletláncokban árult fehérrumoktól. Azokat szerintem elképesztően nehéz alulmúlni. Utána az alsópolcos kommerszek jönnek, majd a közepesnél rosszabbra sikerült (aka. guggolós) házipálinkák és háziborok.
Ja meg a gagyi gold tequila az utolérhetetlen lábszagízével. Az különdíjas, mert 5 ezerért is gusztustalan (pl. Olmeca Gold). Nem véletlenül kell hozzá fahéj-narancs.
"Ja meg a gagyi gold tequila az utolérhetetlen lábszagízével. Az különdíjas, mert 5 ezerért is gusztustalan (pl. Olmeca Gold). Nem véletlenül kell hozzá fahéj-narancs."
Vicces, én meg pont hogy csak a goldokat iszom meg, és a silvert nem :D Igaz, ittam már piszok rossz goldot én is, amitől rögtön öklendezni is kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!