Az othello szőlőből milyen bor lesz?
Figyelt kérdés
Úgy értem,azt a bort hogyan nevezik,amit othelloból csinálnak?És még hogy milyen szőlőből lesz a jó bor? (pl.:kékfrankos stb..)2009. nov. 22. 21:13
1/6 anonim válasza:
Othellóból nem szoktak bort csinálni, kiegészítésnek használják vörös borokhoz. (Pl. a bikavérben is van és más cuvee-kben.
2/6 anonim válasza:
Mint általában a direkt termő szőlőkből készült boroknak csapnivaló a minősége. A bortörvény már tiltja a telepítésüket.
4/6 anonim válasza:
Az egy másik direkt termő fajta, Noah.
5/6 anonim válasza:
Azt nem tudom miért olyan vörösposztó a bortermelők körében?
Nekünk anno apukám kertjében volt, meg bort is készített belőle évről évre, és jó volt. Még most is emlékszem rá, pedig jó pár éve már ennek!
Lehet (ez se) nemelég puccos?! Nekünk anno nem volt vele semmi bajunk.
6/6 anonim válasza:
Múltkor engem is érdekelt a téma ezért utána jártam.Azért tiltsák az othelot amiért az izabellát és a Noát mert túl magas a pektin tartalma amiből erjedés közben metil alkohol szabadul fel ez nem halálos adag de az ilyen bor fogyasztása hosszú távon betegségekhez vezethet.Ezért tiltsák no meg az inyencek kritizálják a túl fejlett nyelvükkel de ettől függetlenül készithető belőle bor csak nem hozható forgalomba valamint nem megitatható ínyencekkel mert fura pofát fognak vágni.De pár liter ilyen borba nem hal bele senki csak ha rendszeres fogyasztásától kell óvakodni enyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!