Hogy készül szőlőből a bor?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 22:53
1/24 anonim válasza:
Gombák élesztők hatására erjedésnek indul!
2/24 A kérdező kommentje:
leírnád a folyamatot is? Köszike a választ
2009. aug. 27. 22:59
4/24 A kérdező kommentje:
köszike
2009. aug. 27. 23:16
6/24 anonim válasza:
Hány éves vagy? Általános iskola 4. osztályban tanítják.
7/24 anonim válasza:
Dehogy tanítják! 4. ben ? Akkor minden tini saját meggybortól állna be a kiránduláson :D Mondjuk mi így is csináltuk anno.
Meggy+cukor+víz--> be a műanyaghordóba vársz pár hetet már hallod is hogy rotyog. Aztán leszeded róla a seprűt és lehet is inni. Nagyon rossz íze lesz :)... Kólával is :D Neten megtalálod az arányokat, a gazdasági válságban nagy hasznát veheted :D
8/24 A kérdező kommentje:
19:07!! Ne hari neked hasznosat akartam adni csak összetévesztettem véletlenül!! Annak akartam a nem hasznosat adni aki azt írta hogy 4.-dik osztályba már tanítják....meg még tudnék neki mit írni de....inkább nem vitázok!!!!
2009. aug. 29. 10:16
9/24 anonim válasza:
Nem tudom miért játszod itt az agyad (kérdező) én is tanultam környezetismeretből alsó tagozatban és írtam is belőle egy egyes dolgozatot.
10/24 A kérdező kommentje:
maradjunk abban kis okoskám hogy lehet hogy felétek már általánosba tanították de mifelénk én nem hallottam hogy elemibe mér ilyet tanítanak! különben meg egy baleset miatt nem emlékszem a gyerekkoromra! 14 éves korom előtt ami történt abszolút kiesett az emlékezetemből!mindent újra kelett kezdenem! Újra kezdtem az életemet!
2009. szept. 2. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!